![]() |
Cytat:
Biję się w piersi i obiecuję poprawę. rycho |
bylo ich sztuk kilka - polecialy...
|
Sid a gdzie Ty widzisz t± /czy może tę/ pró¶bę? bo ja j± TYLKO widzę w Twoim po¶ciku :p /cbyba że usuneło mi się co¶ z pola wiedzenia ;) /
pozdro a to sorki :) jak były i przeniosły się do krainy wiecznego rodzynkowania :) |
nadinterpretacja nadinterpretacja - ale prosze o wziecie powyzszej sugesti na powaznie pod rozwage... bo taka prosba zamieszczona na forum po prostu poleci bez dbania o to czy dotarla tam gdzie miala czy nie
|
Sid, to nie była pro¶ba o rodzynek tylko jasne i proste stwierdzenie o nieprzydatno¶ci poprzedniego :) i pojawieniu się już aktualnego, ja widzę znacz±c± róznice pomiędzy pro¶b± a stwierdzeniem 8)
intencje mnie jak każdego etatowego Agenta Dołu w tym wypadku nie interesuj± || :) tylko nagie fakty, a te przecz± Twojej nadinterpretacji ;) BTW własnie przypomniała mi się z tego powodu "Paradyzja" Zajdla :) pozdro |
prosilem WIELOKROTNIE o nie zamieszczanie prosb o 'rodzynki' na forum - od tego jest priv...
|
... pojawił się rodzynek :cool: :)
|
no to trzeba poszukac krakersow ||
bo uzywalem wersji 1.4 RC2, ale juz sobie nie pouzywam :( Cytat:
|
Nowy jv16 Power Tools już płatny
Jest już wersja 1.4 ale niestety płatna, na stronie www.jv16.org jest 30 dniowy trial do pobrania.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:03. |