![]() |
Ja zainstalowałem najnowsze Omegi i też gierka chodzi dobrze
|
ja gram w Chroma na Catalytach 3.6
na 3.4 tez probowalem i tez dziala :) zaopatrz tez sie w najnowszy patch (ver. 1.0.2), dostepny >> TUTAJ << (~2,7MB) |
potwierdzam ... z kartami ATI sa problemy czasami w grach.. cos za cos wkoncu no nie:-))
Sporboj wladowac inne wersje sterow do systemu i ocen sytuacje..wedlug mnie powinno pomoc. Zobacz tez na stronie producenta gry czy nie ma zadnych patchy do tej gierki Pozdrawiam |
Wiem wlanie !!!sciagam teraz cataliste 3,6!mam nadzieje ze pomoga!!!ale kaczasami karty tej firmy kryza sie z grami!! mialem takie przypadki!!
|
To ze karta jest od Sapphire o niczym nie swiadczy. Sam mam karte tej firmy i nie mam jej nic do zarzucenia (zwlaszcza ze Sapphire i ATI produkuja w tej samej fabryce = karty tych firm sa identyczne).
Problem tkwi albo w systemi, z ktorym gryzie sie gra, albo, np. w sterownikach od grafiki (moze nowsze pomoga). |
Problem po instalacji chroma
Pożyczyłem ta gre od kumpl orgynal!!! zainstalowalem i kicha!!!jak klikam na ikone chroma to sie robi czarny ekran i wlancza sie ekran na najmniejsza rozdzielczosc!!!!mysle ze to problem z karta graficzna bo mam radka 97000 saphire!!!wiecie jak to rozwiazac!!!??pomocy!!
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:04. |