![]() |
softwarowy firewal...
proszę podajcie najlepszy firewal softwarowy, żrący mało zasobów i bezobsługowy po konfiguracji (niewidoczny-aby nic nie pytał) oraz maksymalnie skuteczny:)
|
BlackICE + Zone Alarm Pro
|
Cytat:
|
ThanatoS!
Co to za Czarny Lod? Moze jakies slowko, na forum. Inni (tzn. ja!) tez chca wiedziec! |
Witam!
kazdy porzadnie ustawiony firewall musi pytac o dostep dla poszczegolnych programow, no chyba, ze wylaczysz pytanie i zablokujesz wszystko :P wlasnie co to dokladnie ten BlackICE? rozumiem, ze jest dobrym uzupelnieniem do ZAP'a :) update: http://blackice.iss.net/ |
Witam!
zainstalowalem sobie BlackICE PC Protection v.3.6.cbd oczywicie podczas instalacji wprowadzilem key i poszlo... mam zainstalowany ZAP 4.0.123.012 i teraz mam problem. BlackICE po po chwili sie zatrzymuje i mam komunikat BlackICE Engine Stopped :( kiedy go ponownie wlacze.. dziala chilke (10 sek) i zowu stopped?! Czym to jest spowodowane? Thanatos mozesz mi cosik na priva skrobnac (jak to poprawnie ustawic, zeby z ZAP rownolegle smigalo?, moze jakis link i cukier?) |
po co wam takie mixy? NIS wystarczy :)
firewall z antywirusem, blokada reklam i popupow, spam alert... |
Cytat:
|
Ja mam 3.5.ceh, te wersje co macie nie chodza na wszystkich sprzetach. Najczesciej sypia sie na windach po polsku, a na oryginalnej wersji (english) nie.
|
Norton PF jest wedlug mnie bardzo dobry, dziala bardzo dobrze ,wiec polecam przynajmniej sprawdzic !
|
Witam!
dzieki Thanatos musze sobie ta wersje sciagnac :) co do NPF jest dobry ale strasznie duzo pozera zasobow systemowych i gryzie sie z kilkoma programami (juz nie pamietam z czym dokladnie mialem problem). Uzywalem NPF dosc dlugo, ale ZAP jest lepszy. |
Sygate: łatwy, prosty, skuteczny i za free. 8)
|
Cytat:
minusem jest ubogi manual choć jak się wie co się chce zrobić to nie jest to tak niezbedne pozdro |
Cytat:
|
outpost firewall - pl-wersja, skuteczny, sa pluginy i wersja 1.0 jest za free - polecam
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:49. |