![]() |
Jak odzyskać dane z zaformatowanego CD
Witam
Czy jest jakaś metoda odczytu/przywrócenia danych z zaformatowanej płyty CDRW (metoda quick erase). Gdyby to był full erase to nawet bym się nie pytał :) ale może przy quick jest szansa. pozdrawiam Seth |
Szansa rowna =zero=!
Nikomu sie to nie udalo! Moze bedziesz pierwszy! Powodzenia! |
A co jeśli CD zostało skasowane w szybkim formatowaniu??? Przecież kasowany jest TOC a reszta (czyli dane) pozostają do czasu następnego nagrywania. Czy nie dało by się jeszcze jakoś tego wyciągnąć?
Pzdr. |
Cytat:
|
Ja mam pytanie. W czym w takim razie pelny erase ustepuje szybkiemu, jezeli efekt jest Waszym zdaniem ten sam, to jest nastepuje _PERMANENTNE_ usuniecie danych? Tak mnei naszlo... Lubie czasem pofizjonomowac ;-P
|
Dzieki Jasut:D
@Eliasz: -na plycie masz po prostu mielonke danych! One sa ale nie mozna ich odczytac z powodu braku mozliwosci scalenia danych w konkretne pliki (foldery). To jest tak jabys wziol karte papieru i zmielil ja na proszek! Dane sa, tylko ne mozesz ich posegregowac i poskladac. @M@X.666: klania sie slownik wyrazow obcych i zwrotow obcojezycznych:D Sprawdz czasami co znaczy dany wyraz.:D Bez urazy:D |
Cytat:
yahool zawsze cenię sobie twoje posty:) |
To bylo celowe, Waldus, kurna :-). Jak nie czujesz finezji zartu, to se sie normalnie odwiewiorkoj ;-P. Tyle mojego, ide na browara :-)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:06. |