Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   DVD-Video (https://forum.cdrinfo.pl/f13/)
-   -   problem z cce (https://forum.cdrinfo.pl/f13/problem-cce-23616/)

waszq/pl/ 23.07.2003 22:28

Cytat:

CobraVerde napisa***322;(a)
ładnie rymujesz - ja też witam wszystkich :)

info o sofcie poszukaj na doom9 albo forum Tweak.pl - ja nie pamiętam szczegółów. a co do różnego zachowania na w2k i xp to ten drugi system lepiej zarządza pamięcią (fizyczną i wirtualną) i dlatego lepiej się na niego przesiąść do zabawy z "ciężkimi" multimediami. ja na XP nie mam żadnych problemów...

co fakt to fakt na xp no problem.dzieki za pomoc .
pozdrawiam

Robs 22.07.2003 21:43

witam

Cytat:

urlop się udał: dwa tygodnie bez kompa i DVD... to duże osiągnięcie i poważny stres
yep ... ;)

CobraVerde 22.07.2003 21:34

thx Jabba :) urlop się udał: dwa tygodnie bez kompa i DVD... to duże osiągnięcie i poważny stres. jeszcze nie doszedłem do siebie ;) ale niedługo zacznę się ponownie "masowo" tu udzielać jak tylko ogarnę chaos w pracy...

Jabba the Hutt 22.07.2003 21:21

Cytat:

I ja witam szanownego Cobrę ! Mam nadzieje,ze urlop był udany !

Jabba

CobraVerde 22.07.2003 21:19

Cytat:

waszq/pl/ napisa***322;(a)
powitac cobre po urlopie...jest znow na topie :)

Cytat:

a powaznie : jaki sofcik do sprawdzenia ramu proponujesz? i jeszcze jedno czy zetknales sie z takim zachowaniem bo jak na razie te przypadki wystapily tylko w sytuacji w2k przy xp jest wszystko ok. konfihuracja sprzetowa identyczna.
info o sofcie poszukaj na doom9 albo forum Tweak.pl - ja nie pamiętam szczegółów. a co do różnego zachowania na w2k i xp to ten drugi system lepiej zarządza pamięcią (fizyczną i wirtualną) i dlatego lepiej się na niego przesiąść do zabawy z "ciężkimi" multimediami. ja na XP nie mam żadnych problemów...

waszq/pl/ 22.07.2003 20:32

powitac cobre po urlopie...jest znow na topie :) a powaznie : jaki sofcik do sprawdzenia ramu proponujesz? i jeszcze jedno czy zetknales sie z takim zachowaniem bo jak na razie te przypadki wystapily tylko w sytuacji w2k przy xp jest wszystko ok. konfihuracja sprzetowa identyczna .

CobraVerde 21.07.2003 23:23

CCE jest wrażliwy na błędy pamięci RAM - sprawdź ją jakimś porządnym benchmarkiem...

Fafer 21.07.2003 22:59

Spróbój najpiew wczytać avsa do windows playera sprawdzisz czy skrypty masz dobre.

waszq/pl/ 21.07.2003 22:51

problem z cce

Juz povraz 2 zetknalem sie z dziwnym, zachowaniem cce , a mianowicie po zapodaniu mu skryptu [xxx.avs] zaczyna wczytywac cos? tak ze zawsze sie to konczy komunikatem o braku pamieci fiz..odziwo wczesniej dzialalo zrobilem pare ,,rzeczy".sprawdzalem na kilku skryptach , i zawsze zachowuje sie jak wyzej.co jest nie tak. CCE 2.9.2915 , system w2k.plz HELP

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:17.