Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Propozycje, sugestie, błędy forum (https://forum.cdrinfo.pl/f10/)
-   -   Nie mogę się zalogować. (https://forum.cdrinfo.pl/f10/nie-moge-sie-zalogowac-23627/)

jasut 22.07.2003 06:37

Nie mogę się zalogować.

Od wczoraj nie mogę zalogować się na forum w normalnym trybie, za każdym razem gdy chcę napisać posta otwiera mi się strona logowania. Proszę o jakieś sugestie.

sayan 22.07.2003 09:57

mam to samo od wczoraj ...

loguje sie... w spisie jestem jako zalogowany, ale mam wszystkie posty nie przeczytane.. i okienko do logowania

UFFFF... :P

ThanatoS 22.07.2003 10:06

Juz poprawilem twoje bledy,
miales odznaczone zeby nie uzywac cookie przegladajac serwis, oraz zeby forum nie pamietalo twojego hasla.

ThanatoS 22.07.2003 10:07

Cytat:

sayan napisał(a):
mam to samo od wczoraj ...

loguje sie... w spisie jestem jako zalogowany, ale mam wszystkie posty nie przeczytane.. i okienko do logowania

UFFFF... :P

U ciebie to samo co u jasut'a

jasut 22.07.2003 12:10

Dzięki bardzo, już jest OK.
Pozdrawiam.

Rob69 24.07.2003 17:56

Witam.
Przyłączam się do kolegów. Ja również mam ten sam problem.
Pozdrawiam. Rob69

murt 24.07.2003 19:27

To wejdz w swoj profil i wlacz opcje automatycznego logowania i przegladania forum z ciasteczkami (cookie).

Rob69 24.07.2003 23:07

Próbowałem tak zrobić. Ustawiałem opcję ?Przeglądać forum przy pomocy ciasteczek na ?tak?, ale po naciśnięciu ?zapisz zmiany? opcja ta zawsze była ustawiona na ?nie?. Nie mogłem w żaden sposób tego zmienić. Od jakiegoś czasu miałem problemy z moim XP. Przeinstalowałem system i na razie jest OK. Nie wiem czy to była wina mojego systemu, przeglądarki (Opera 7.11) czy też błąd na forum? Na razie działa zobaczymy jak długo. Dzięki za podpowiedź. Pozdrawiam. :)

murt 24.07.2003 23:24

Cytat:

Rob69 napisa***322;(a)
Próbowałem tak zrobić. Ustawiałem opcję ?Przeglądać forum przy pomocy ciasteczek na ?tak?, ale po naciśnięciu ?zapisz zmiany? opcja ta zawsze była ustawiona na ?nie?. Nie mogłem w żaden sposób tego zmienić. Od jakiegoś czasu miałem problemy z moim XP. Przeinstalowałem system i na razie jest OK. Nie wiem czy to była wina mojego systemu, przeglądarki (Opera 7.11) czy też błąd na forum? Na razie działa zobaczymy jak długo. Dzięki za podpowiedź. Pozdrawiam. :)
Byc moze cos sie z cookie porobilo. Pewnie wystarczylo ich skasowanie w opcjach internetowych.
Rowniez pozdrawiam :)

MaciejT 25.07.2003 00:05

ja tez opera nie moge za cholere sie zalogowac, a wczesniej moglem

bgn 29.07.2003 13:25

Re: Nie mogę się zalogować.

Cytat:

jasut napisa***322;(a)
Od wczoraj nie mogę zalogować się na forum w normalnym trybie, za każdym razem gdy chcę napisać posta otwiera mi się strona logowania. Proszę o jakieś sugestie.
dzisiaj jest 29.07. i dalej jest to samo

Cytat:

murt napisa***322;(a)
To wejdz w swoj profil i wlacz opcje automatycznego logowania i przegladania forum z ciasteczkami (cookie).
a to mi akurat nie odpowiada - nie chce sie logowac automatycznie.
Cos Koledzy Wielcy przekombinowali

-Sid-The-Rat=> 29.07.2003 13:32

no to jak ktos nie chce automatycznie to ma to czego chce - czyli loguje sie recznie (choc glupie to ze trzeba za kazdym razem)

u mnie nie bylo zadnych tego typu problemow - dodam ze nie grzebalem w opcjach i w swoim profilu

bgn 29.07.2003 18:11

nie zrozumiales.To nie chodzi o to,ze recznie, a o to, ze nie przymuje loginu po wejsciu na strone forum ( dol strony), tylko do kazdego posta trzeba od poczatku sie logowac. Troche mnie nie bylo, ale poprzednio nie bylo tego i stad wniosek, ze w trakcie robienia czegos w tzw.miedzyczasie cos nie tak zostalo przez adminow zmienione.
I nie oczekiwalem komentarza, ale klarownej odpowiedzi, czy jest to na stale, czy tylko tzw.przejsciowa trudosc

Misiek4 31.07.2003 23:53

Poprawione - przynajmniej mam taka nadzieje ;)

Pozdrawiam
Misiek4

bgn 01.08.2003 08:48

[QUOTE]Misiek4 napisa***322;(a)
[B]Poprawione - przynajmniej mam taka nadzieje ;)

i funguje ( jakto mowia bracia Czesi) i ma ladny czerwony kolorek
dzieki

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:07.