![]() |
Nie mogę się zalogować.
Od wczoraj nie mogę zalogować się na forum w normalnym trybie, za każdym razem gdy chcę napisać posta otwiera mi się strona logowania. Proszę o jakieś sugestie.
|
mam to samo od wczoraj ...
loguje sie... w spisie jestem jako zalogowany, ale mam wszystkie posty nie przeczytane.. i okienko do logowania UFFFF... :P |
Juz poprawilem twoje bledy,
miales odznaczone zeby nie uzywac cookie przegladajac serwis, oraz zeby forum nie pamietalo twojego hasla. |
Cytat:
|
Dzięki bardzo, już jest OK.
Pozdrawiam. |
Witam.
Przyłączam się do kolegów. Ja również mam ten sam problem. Pozdrawiam. Rob69 |
To wejdz w swoj profil i wlacz opcje automatycznego logowania i przegladania forum z ciasteczkami (cookie).
|
Próbowałem tak zrobić. Ustawiałem opcję ?Przeglądać forum przy pomocy ciasteczek na ?tak?, ale po naciśnięciu ?zapisz zmiany? opcja ta zawsze była ustawiona na ?nie?. Nie mogłem w żaden sposób tego zmienić. Od jakiegoś czasu miałem problemy z moim XP. Przeinstalowałem system i na razie jest OK. Nie wiem czy to była wina mojego systemu, przeglądarki (Opera 7.11) czy też błąd na forum? Na razie działa zobaczymy jak długo. Dzięki za podpowiedź. Pozdrawiam. :)
|
Cytat:
Rowniez pozdrawiam :) |
ja tez opera nie moge za cholere sie zalogowac, a wczesniej moglem
|
Re: Nie mogę się zalogować.
Cytat:
dzisiaj jest 29.07. i dalej jest to samo Cytat:
a to mi akurat nie odpowiada - nie chce sie logowac automatycznie. Cos Koledzy Wielcy przekombinowali |
no to jak ktos nie chce automatycznie to ma to czego chce - czyli loguje sie recznie (choc glupie to ze trzeba za kazdym razem)
u mnie nie bylo zadnych tego typu problemow - dodam ze nie grzebalem w opcjach i w swoim profilu |
nie zrozumiales.To nie chodzi o to,ze recznie, a o to, ze nie przymuje loginu po wejsciu na strone forum ( dol strony), tylko do kazdego posta trzeba od poczatku sie logowac. Troche mnie nie bylo, ale poprzednio nie bylo tego i stad wniosek, ze w trakcie robienia czegos w tzw.miedzyczasie cos nie tak zostalo przez adminow zmienione.
I nie oczekiwalem komentarza, ale klarownej odpowiedzi, czy jest to na stale, czy tylko tzw.przejsciowa trudosc |
Poprawione - przynajmniej mam taka nadzieje ;)
Pozdrawiam Misiek4 |
[QUOTE]Misiek4 napisa***322;(a)
[B]Poprawione - przynajmniej mam taka nadzieje ;) *********************** i funguje ( jakto mowia bracia Czesi) i ma ladny czerwony kolorek dzieki |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:07. |