![]() |
Komentarze - Wasze opinie
Ilość załączników: 1
Dzisiaj oficjalnie uruchomilismy mozliwosc komentowania publikowanych na stronie glownej newsow. Prosimy o podzielenie sie z nami Waszymi sugestiami dotyczacymi bledow, usprawnien, itp w systemie komentarzy.
W ramach przypomnienia dla komentarzy obowiazuje ten sam regulamin co dla forum jak i całego serwisu. ;) Krotka instrukcja obslugi: - komentowac newsy moze kazdy, kto ma zalozone konto na forum - nie ma mozliwosci komentowania anonimowo - do komentarzy dostajemy sie korzystajac z niebieskiej ikonki (patrz w zalacznik) Pozdrawiam Misiek4 |
Uwagi:
1. Fajnie by bylo jakby sie mozna logowac z glownej strony a nie z osobnej strony do ktorej jest link na glownej stronie 2. Jeszcze fajniej by bylo jakby IE zapamietywal uzytkownika i automatycznie go logowal przy kazdej wizycie 3. Ogolnie pomysl mi sie podoba. Tak 3mać ! :jupi: :jupi: :jupi: |
U mnie nie widać tego "panelu" kto napisał komentarz i date wpisu, widoczne dopiero po zaznaczeniu. Kolorek zmienić :)
screen numer jeden |
i screen numer dwa
|
Ja to widze bez zaznaczania
|
Cytat:
Cytat:
Pozdrawiam Misiek4 |
|
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...threadid=23627
Wszystkim się pozmieniały chyba dane w panelu. Do dooopy jest też to, że jak się wyloguję z głownej, wchodze na forum i jestem wylogowany - jedno z drugim nie powinno mieć nic wspólnego :-) |
efektem lekko ubocznym jest to ze teraz widac ile osob srednio przeglada cdrinfo jako serwis - mniej wiecej to co jest wyswietlane (~300) minus 50-60... - czyli calkiem ladnie
choc to chyba faktycznie nalezaloby rozdzielic |
Chyba jakis drobny blad z godzinami...
|
Mi sie pomysl podoba!!!
Brawo dla zespolu CDRinfo.pl!!! |
Cytat:
|
ehhh, chłopcy z Teamu, a co mi sie dzieje gdy wchodze na głowna www serwisu?
Mam pusta strone i jakis obrazek Asusa :(:buu: :buu: :buu: |
Re: www
Cytat:
moze odswiezenie pomoze? |
Re: Re: www
Cytat:
wchodze normalnie na http://www.cdrinfo.pl/ i wyskakuje mi to co na screenie! Czy to nie dziwne??? Jakaś reklama napędu Asusa! Gdzie mam sie z tym zgłosić??? A dajcie mi link na jakąś podstrone serwisu. :buu: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:47. |