![]() |
Lwy....."maja skłonności do narkomanii, pijaństwa i najbardziej brutalnej rozpusty"...
Az strach sie bac:jezyk: :jezyk: :jezyk: Pozdrowionka ... |
Jak widzę Strzelców jest najwiecej na razie
(ja też jestem spod tego znaku) Wysłałem dziewczynie, niech i ona pośmieje się w pracy tak jak i ja. |
Rak (21.VI - 21.VII) Szkoda słów. Nie pomoże nawet oddział zamknięty. Urodzeni pod znakiem Raka oszukują na każdym kroku, zdradzają, uwielbiają podłożyć świnie. Rakom nie można Wierzyc nigdy i w niczym. Jeśli np. Rak mówi, ze ceni sobie twoja przyja1n, to można aby pewnym, ze przed godzina napisał do szefa donos. Raki stale komuś czegoś zazdroszczą, 6 po dwudziestym piątym roku życia łysieją, garbią się i trąca żeby. Słusznie zresztą. z tym klamaniem to hmmm... prawda :) z lysieniem raczej nie - zabki tez wszystkie (wlasne) - ale jak czytam reszte opisow to autor zasluguje na co najmniej browarek :) |
jestem Lew, czyli krol zwierzat, najwazniejszy ze znakow zodiaku :)
|
Cytat:
|
tez jestem strzelcem i w sumie, to horoskop sie troszeczke sprawdza, z tym, ze:
-nie spieprzam wszystkiego do czego sie zabieram- wrecz przeciwnie- wole "reperowac" i nawet mi wychodzi...(niezaleznie o co chodzi...)- jednym slowem- zlota raczka ze mnie;) -samogwalt...no coz- tu sie horoskopek myli...;p -co do spisywania wspomnien na starosc, to nie wiem, bo jeszcze nie dozylem starosci...;)(i nie wiem, czy tego dokonam :)) to w sumie tyle ;) i pozdro dla Strzelcow (dla innych "znakow" tez oczywiscie) ;p:) |
Koziorożec (21.XII - 19.I)
Każde zdrowe i dbające o swój rozwój społeczeństwo powinno natychmiast izolować osoby spod znaku Koziorożca. Koziorożec, sam alkoholik i analfabeta, chętnie deprawuje młodzież, gwałci staruszki, póki nie popadnie w nieuchronna impotencje. Nadaje się wyłącznie do kopania rowów, a i to pod nadzorem. W życiu rodzinnym przeważnie bije.] Hehehehehez !!!!!!!!! |
Re: Zassane z sieci !
Cytat:
|
Tez jestem Strzelec ale nie samogwalt hehe. Pozdro dla strzelcow wyborowych ^_^
|
Cytat:
|
Ja jestem strzelec i większość pasuje.....ale ten samogwałt.:D ^_^
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Lew (22.VII - 21.VIII)
Urodzeni pod znakiem Lwa od najmłodszych lat maja skłonności do narkomanii, pijaństwa i najbardziej brutalnej rozpusty. Nie lubią się uczyć, z trudem kończą szkoły, nawet specjalne. Uwielbiają krzywoprzysięstwo i bardzo chętnie zeznają przed sadem. Zdemaskowani wywołują awantury i dantejskie sceny. W życiu rodzinnym Lwy na szczęście nie uczestniczą wow, wiedziałem zawsze że mam niezłe predyspozycje :) || i juz wiem skąd moje umiłowanie wszystkiego co dobre || i co jest jak to zwykle bywa małolegalne lub/i tuczące ;) poprawił mi dziś humorek mimo że już ma taaaką bługaśną brodę ;) Thanatos, memorando coś was ugryzło? ;) samochwały w kącie stały ;p no to idę poprawcować nad swoimi zaletami bo jak widzę jeszcze duuuużo mi do ideału horoskopowego brakuje ;) pozdro |
Waga (22.IX - 22.X)
Trzeba mięć prawdziwego pecha, żeby urodzić się pod znakiem Wagi. To przesadza właściwie o wszystkim. Wagi maja krótka pamięć i wzrok, dwie lewe ręce, tępy słuch i dowcip, ambicje zawodowe i poczucie humoru w zaniku. Nie maja natomiast szczęścia do pieniędzy, powodzenia w miłości, rozumu i zdrowia. Ze względu na to, ze maja to, czego nie maja, Wagi są idealnymi współmałżonkami. Calkowicie nie pasuje. Mam doskonala pamiec, nawet absolutna (wielu sie o tym przekonalo) i daleki wzrok. Sluch mam rowniez dobry, spiewalem w chorach. Dowcip mam bardzo dobry (dusza towarzystwa jak to mowia). Moje ambicje to skonczenie doktoratu z informatki (za male?) Jezeli pisze prace o czyms co nikt nie ma pojecia na swiecie to widac ze rozum mam (takie sa zasady pisania doktoratu). Milosc, z tym nie problemu, teraz jestem z jedna osobka i przyszla zona jedneczesnie. Ogolnie *****ny ten horoskop. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:31. |