![]() |
Cytat:
|
Cytat:
przeciez to Scatman John - I am a Scatman :D |
a może byt tak topic "muza na koniec" :)
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Kolejna muzyczka :) Po prostu musialem to dac || |
A na to ktos wpadnie?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
kolejna porcja ;)
nic specjalnego, ale moze komus przypadnie do gustu :P PS. kto zgadnie skad to wyciagnalem? || |
Cytat:
Ja też mam coś dla was, ale przekonwertowałem na mp3 bo zajmowało mi ponad mega ;) |
Yankee! :spoko: ten kawałek na start jest po prostu super.
Dobrze ze podales takze całą nazwe kawałka. Masz jeszcze coś w tym stylu? ;) Jak coś fajnego znajde na "start" to zapodam tutaj, ale na razie mam same wavy dużomegowe :( |
ja kiedys bawilem sie w robienie takich sound-theme'ow dla windowsa
uzywalem do tego tylko i wylacznie urywkow ze sciezek z polskich komedii typu Seksmisja, Rejs, Mis, Co mi zrobisz jak mnie zlapiesz itd. goraco polecam pobawic sie w cos takiego, roboty troche jest, ale za to potem jaki ubaw (szczegolnie dla kogos, kto kocha stare polskie komedie) np.: na uruchomienie systemu : "Dzien dobry! Zastałem Jolke?" na zamkniecie systemu: "Prosze... prosze nie gasic! Halo! Halo! Halo! Czy mozna stad zadzwonic na miasto? Pytalem sie o cos! Malzonka sie niepokoi!" na blad systemu: "Panie! Tu nie jest salon damsko-meski! Tu jest kiosk RUCH-u! Ja... ja tu mieso mam!" pytanie windows: "Pierwsze pytanie. Yyyy... Czy pan mnie słyszy?" |
Moze to sobie zapodam...hehe
Natchneliscie mnie :) |
Cytat:
mam jeszcze takie cos (zalacznik) ;) tylko nie pamietam skad to wyciagnalem ??? |
Bardzo fajny kawałek!:jupi:
Chyba go sobie zapodam. Wcześniej nie miałem wogóle nic bo oryginalne windowsowskie mi się nie podobają. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:26. |