![]() |
CloneDVD PL
Ilość załączników: 1
Jestem w trakcie tworzenia OFICJALNYCH polskich plików językowych dla CloneDVD.
Wrzucam testowo plik ukończony dopiero w 90%, może on zawierać błędy zatem będę wdzięczny za wszelkie sugestie co i gdzie wymagałoby poprawy. Informacje proszę przesyłać na ten mail: Monter Plik należy rozpakować do katalogu ../ProgramFiles/ElaborateBytes/CloneDVD/language/ UWAGA: plik ulega podmianom po aktualizacji, proszę zwracać uwagę na datę! Ostatnia aktualizacja: 24 lipca, godzina 21:22 Oto plik: |
Dzieki bardzo :-) Juz uzywam!!!
|
Widze, że nikomu pliki nie są potrzebne... ok
|
Ej, a ja to co? Ale faktem jest ze wiekszosc bedzie ich uzywac jak je ELBY wkomponuje w CDVD :-)...
|
serdeczne dzieki pozdrawiam napewno sie przyda bo ang.nie jest moja mocna stron
|
Mam kilka informacji i w zasadzie mogę je już ujawnić.
Według strategii producenta CloneDVD sama aplikacja będzie podobnie jak CloneCD zawierać tylko kilka podstawowych języków wbudowanych, dokładnie to: Angielski, Francuski, Niemiecki, Włoski i być może Hiszpański. Pozostałe języki ulokowane zostaną w osobnym LangPack'u dostępnym jako wersja instalacyjna *.exe Wbudowane języki są i będą opracowywane przez zespół Elby, zewnętrzni tłumacze otrzymali tak jak ja kilka dni temu odpowiednie dedykowane oprogramowanie. Myślę nad stworzeniem specjalnej strony gdzie zawsze znajdzie się najnowszy plik, bo częstotliwość dodawania nowych opcji i dokonywania poprawek jest wielka, a LangPack na stronie producenta odnawiany jest (będzie) sporadycznie w dużych odstępach czasu. Na stronie CDRinfo się nie pojawi jako wspólne dzieło, gdyż już nie wspołpracuję od dawna z serwisem. Na koniec jeszcze raz liczę na Wasze komentarze co do poprawnosci translacji, adres e-mail w pierwszym poście tego wątku. Pozdrawiam. |
Cytat:
|
Cytat:
Hehe, Zetoxa, a jak myślisz dlaczego proszę o sugestie i wytknięcie błędów? Sam takowej nagrywarki nie posiadam, i długo nie kupię, więc gniewać się nie mam na co :-) Tłumaczę suchy tekst, który nie zawsze odpowiada domyślnie danej opcji już w samym programie. Dopiero w aplikacji okazuje się czy dany wpis w ogóle pasuje do funkcji... Chciałbym by to co wyślę do LangPacka jakoś chociaż wyglądało :-) Pozdrawiam. |
siemanko ,a wienc mam nagrywarke DVD od 2 nies program CloneDVD uzywam od 2 tygodni i niemam zbyt duzego doswiadczenia z ty programem jak człowiek z takim małym doswiadczeniem moge powiedziec jedno wydaje mi sie ze tłumaczenie jest b.dobre.
|
Dzięki Smoczek, zauważ że plik z pierwszego posta się zmienił na nowszy. Jeżeli nie będzie więcej uwag, to wysyłam jutro wieczorem pliki do Elby.
Dzięki wszystkim za komentarze :-) |
Ok, brak uwag to pliki wysyłam. Dzięki wszystkim jeszcze raz :-)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:16. |