![]() |
Co poza Collinem ??
Witam !
Jak w temacie, jakie gry z rodzaju " jezdzacych " sa jeszcze godne uwagi ?? |
Według mnie, godną polecenia gierką typu "wyścigi" (tylko że na dwóch kółkach) jest MotoGP 2. Jeśli lubisz się pościgać motocyklami, to gorąco polecam tę gierkę.
Pozdrawiam |
a ja sobie lubie pograć w need for speeda :)
|
GranTurismo - Najlepsza scigalka jaka kirdykolwiek powstala (no moze poza Collinem, ale to juz raczej symulacja niz wyscigi ;)), szkoda tylko ze dostepna wylacznie na PS (chyba ze ktos ma emulator (ale to i tak nei to samo...).
|
!!!witam!!!
Colin(2 w 3 nie gralem), ColinColinColinColinColinColinColinColinColinColin ColinColinColinColinColinColinColinColinColinColin ColinColinColinColinColinColinColinColinColinColin ColinColinColinColinColinColinColinColinColinColin ColinColinColinColinColinColinColinColinColinColin ColinColinColinColinColinColinColinColinColinColin ColinColinColinColinColinColinColinColinColinColin ColinColinColinColinColinColinColinColinColinColin ColinColinColinColin Need For Speed sie do tego nie rowna(jako symulator), no ale jesli nie lubisz rajdow, tylko wyscigi, to....N4F moze byc.... |
A ja poelcam TOCA Race Driver, ze wzgledu na wypasiony pomysl kariery jak w niektorych kreskowkach o wyscigach samochodowych (vide "Przygody Flasha Blyskawicy", heh... To byly czasy ;-P).
|
TOCA, NFS:HP2, Colin 3 - jest taki sobie. Ale najlepsza gierka (teraz sa wakacje i odpalilem PS) to GRAN TURISMO 2. Ta gra jest rewelacja. Napiszemy petycje o przerobiebnie na PC??? :) :)
|
Cytat:
|
nie chce. Mam bleeema ale to nie to co na Play`u. Przydalaby sie ta gierka na kompa.!
|
Rally Champinship 99 POLECAM !!
jeszcze bylo Rally Trophy, International Rally, Rally Extreme ... |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:23. |