![]() |
Zagłosujcie na Polaka !
na oficjalnej stronie New York Knicks --> http://www.nba.com/knicks/ jest sonda w "wolnym" tłumaczeniu pytanie brzmi "Kogo uważasz za najlepszego zawodnika ligi letniej ?"
oczywiscie prosze Was oddajcie głos ma Macieja Lampe ! PS ankieta znajduje się po lewej stronie i troszke w dół :) !!! http://www.nba.com/knicks/ !!! dzięki !:jupi: |
Jak narazie Maciek przoduje z 55% glosow.
Tak trzymac :jupi: |
Re: Zagłosujcie na Polaka !
Cytat:
sorki, że się czepiam |
jasne ze zaglosuje na niego wole na polaka niz jakiegos murzynka :D zawsze bylem za tym aby promowac swoich
|
Cytat:
heh... sorki... mała literówka... jak wciskałem "e" musiałem przez przypadek "r" nacisnąc :) juz poprawiam :) |
Maciek ma 59% głosów. Sądzę, że nie trzeba za bardzo nikogo przekonywać, aby swój głos oddał właśnie na niego, w pełni na to zasługuje.
|
Cytat:
a tym bardziej warto na niego zagłosować poniewaz druzyny w NBA, a szczególnie klub NYK liczy się ze zdaniem kibiców tak wiec nawet taka głupia ankieta zwiększa szanse ze Maciej zostanie w Nowym Jorku... |
Jest 59% - przewagę ma dużą nad resztą zawodników w ankiecie
|
Nie ma szans...przegrać ! ;)
|
Cytat:
nawet jesli ten murzynek jesl lepszy od polaczka ??? |
Cytat:
|
nie chce nic mowic ale podpisali kontrakt z jakims Slavko Vranes ktory mial bagatela 5% glosow!!!!!!!!!!!!!!!!!
A nasz ma 59%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 cos tu jest chyba nie tak????? ??? ??? |
Cytat:
wszystko jest ok... :) kluby zdecydowanej wiekszkosci wiedzą juz przed liga letnią z kim podpisać kontrakt a z kim nie... liga letnia jest po to zeby koszykarze się ogrywali, poznali zasady NBA - na czym ta zabawa polega... Lampe według mnie juz by podpisał kontrakt z NYK tylko jest problem takiej natury ze on ma wazny kontrakt z Realem Madryt, a zeby mógł legalnie podpisać kontakt to się musi wykupić z Realu za ok. 2 mln $ a to nie jest takie proste... teraz jak bossowie klubu NBA zobaczyli ze warto inwestować w Polaka to moze sprawa przyspieszy i wszystko bedzie dobrze... ale pamietajcie ze nie ma się tez za bardzo podniecać występali Lampe, pamietajcie ze w lidze letniej graja tylko zawodnicy z głębokich rezerw druzyn NBA oraz zawodnicy przymierzani do gry w NBA, tam nie grają gracze podstawowi oraz pierwi rezerwowi druzyn NBA... tak wiec prawdziwą wartosc Lampe poznamy wtedy jak bedzie grał w sezonie przeciwko najlepszym... |
to i ja zaglosowalem :) hehe
Maciej Lampe 60 % spoko :) pozdro |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:04. |