![]() |
Zapomniałem zapytać, czy są jakieś tipsy/kody do tej gry? Ja na przykład chętnie bym zobaczył tipsa umożliwiającego niszczenie przeciwników ;).
|
spodobac? faktycznie raczej nie...
powiedzmy ze tutaj marnie sie w to gra |
troche smieszne to to jest. Yahol ty to wymysliles-gratulacje za pomysl. Hehe Dobre! :D :D :D :D
pozdrawiam. ps.sidowi sie nie spodobalo ;) |
hehe
wypas giera... dawno mnie Tu nie bylo... trzeba by pokazac sie na liscie najlepszych ?? tzn chcialem napisac najszybszych... bo oto chodzi chyba :P hehe pozdrooo |
Cytat:
|
Yahol, a co będzie jeśli ktoś napisze "hehe dobre" ale jeszcze zacytuje w tym dodatkowo jakiegoś wcześniejszego posta? Czy są przewidziane dodatkowe, bonusowe, super total ekstra wyjątkowe punkty?
P.S. Własnie nabiłem sobie posta nie pisząc "hehe dobre". Czcijcie mnie i postawcie mi świątynie, a będzie wam dane. |
a ja nic nie powiem... ;)
|
hehehe kloda...
to byl "masta' pro superhero" |
hhehehehe dobre :))
|
hehe dobre ^_^ :D :P
|
hehe dobre... :D
|
Re: Nowa gra internetowa-multiplayer
Cytat:
|
Nowa gra internetowa-multiplayer
Juz leci na PFO i Forum Siekacza!
Nie dajcie sie, walczcie jak lwy:chytry: W inetrnecie pojawiła sie nowa gra. Z dnia na dzien porywa nowych graczy i wciaga jak ćpun butapren. Przyłacz sie równiez do tej zabawy - jest juz 3000 aktywnych grających, którzy juz nawet nie ogladaja TV, nie jedza , nie myja sie nie wychodza na zewnatrz tylko nieustannie graja - zagraj w "NABIJANIE POSTÓW" Ta całkowiecie nie stresująca gra wciaga szczególnie nowych graczy, którzy od razu na starcie maja rewelacyjne wyniki, ale jest tez grono wyjadaczy którzy dzielnie z nimi grają. Jaki wynik uzyskasz Ty ? Sprawdz juz dzis. Zapisz sie do ligi nabijaczy postów. Instrukcja jak grac : 1.Kliknij na odpowiedz . 2.Zaleznie od poziomu gry odpowiedz odpowiednia trescia. 3.Kliknij na wyslij. 4.Czynnosc powtarzaj az sie zmeczysz - nie daj innym sie wyprzedzic! Poziomy w grze : BEGGINER - klikasz "odpowiedz", nic nie wpisujesz i klikasz na "wyslij" PRO - klikasz "odpowiedz", dajesz ":D" i klikasz "wyslij" SUPERHERO - klikasz na "odpowiedz", wpisujesz fraze słów : "hehe dobre " i klikasz "wyslij" Nie dajcie sie, nagrody zapewnione przez Adminow i Modow tutejszego forum! Walczcie, pojawily sie juz patche i turbodoladowywacze do gry! Osiagnijcie choc poziom Begginer! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:37. |