![]() |
Prosba do modow-adminow forum
Zauwazylem kolejny zamkniety topic, rozumiem ze ze wzgledow regulaminowych i wszystko OK. Jednak mimo jego zamkniecia toczy sie tam dyskusja, w zwiazku z czym mam pytanie. Skoro topic nie jest otwarty dla innych, to czy nie mozna takich spraw wyjasniac na priva? Byly juz w przeszlosci takie sytuacje i wydaje mi sie ze w dobrym tonie jest nie wykorzystywac swoich uprawnien i nie dopisywac sie do zamknietych tematow skoro inni tego nie moga....no albo temat na powrot otworzyc.
|
szkoda ze nie zwrociles uwagi na tresc dyskusji jaka sie tam toczyla -bo nie byla to dyskusja prywatna
post polecial zeby nie robic wiecej takich klopotow |
Owszem zwrocilem, chodzilo o te bitmapy i ich wielkosc jako zalacznika itd. Zgadzam sie ze co niektorzy moga tego nie wiedziec, ale wystarczylo wyedytowac wczesniejszy post i dopisac te informacje. Mnie chodzilo jedynie o to ze temat zamkniety powinien takim zostac albo go usunac jako nieregulaminowy, zwykla klarownosc zasad nic wiecej. "Wadza musi czuc co mysla doly" hehe tak mi sie teraz haslo z przeszlosci przypomnialo ;) Coz, sezon ogorkowy mamy...Pozdrawiam :)
|
Co wolno wojewodzie,to nie Tobie -Grzeniu8)
|
jakbym zmodyfikowal czyis post to by byla burda, jak dopisalem nowy to jest burda - wniosek? nei przejmowac sie
efektem tej dyskusji ktora tak klula w oczy jest to ze bmp'ow juz zamieszczac nie mozna - szkoda ze ludzie nie wiedza dlaczego a komentarz powyzszy pozostawie bez komentarza |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:17. |