![]() |
Zagoniłem do Prassi PrimoDVD 2.0 coś co się nazywa "pxEngine358" i Esperanzy x1/x2 poszły !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
No u mnie w Zabrzu w sklepie za 7.4zł ale nie wiadomo jak długo a Princo x2 pytałem Gex'a ale jeszcze mi nie odpowiedzieli . W cd sklep powiedzieli ze do 2 tygodni Wiec nie ma tak źle :)
|
A czy Princo i Espera x2 są jeszcze gdzieś dostępne??
|
No nie to ja miałem wiecej Princo x2 , Espera x2 , Espera x1 !!!, Lead Data x2
|
Jedyne co mi się paliło do tej pory x2 to MediaStore, ale tylko do 3,5 GB i później się wywalały (3 szuki)
|
tak x1 :buu:
|
A wypróbowałeś w końcu te Mediasoniki??
|
Jakoś sie przyzwyczaiłem do predkości x1 :( ale chyba zaczne kupować Verbatimki po 10 zł to wkońcu tylko 4 zł drożej ale przynajmniej wiem na czym stoje :D:D
|
to chyba zostają: Princo x4 za 6 zł, Esperanza x4 za 7,25 zł i Akoss za 6,40 zł, ale wszystkie palą się x1 w Toshibce. No zostaję jeszcze firmowe za jakieś 10-15 zł, ale "gdzie sens, gdzie logika?". Mam nadzieję że po wakacjach coś drgnie w Toshiba Storage i napiszą nowy firmware uwzględniający nowe nośniki.
|
x1 tez były strasznnie #$%$#$#%% wiecej ich nie kupie
|
datex x2 jest do duszy chodzi co druga nagrywana na pionku
x1 byly cacy |
A jednak prawdziwe. Może to jakaś trefna partia płytek, sam już nie wiem...
|
No niemożliwe wczoraj nagrałem 3 i wszysto Git
|
Niestety ani Prassi Primo DVD, ani Record Now Max nie dają rady z tymi płytkami. Nie pozostaje mi nic tylko czekać na update Toshiby, albo wymianę z kimś na inne płytki :(
|
P2P, Google , http://www.prassieurope.com/
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:28. |