![]() |
Zabawny jest ten STS wszędzieśię pyta o tosamo,ja jak bym chciał cracka to sam bym sobie poszukał na odpowiedniej stronie
PS. Fajnie się nazywa ten ban "Za zaśmiecanie forum" :D |
Maciej: no ja bym zabanowal conajmniej do konca zycia...
;) ^_^ |
Gościu powinnien dostać bana za zaśmiecanie Forum!!!.
Na zabezpieczeniach widziałem jeszcze dwa takie posty... Tutaj...http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=35295 i tutaj...http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=35515 Gość troszkę przesadził... :bicz: |
Cytat:
|
No to teraz kogo powinni skarcic mnie (chciałem rodzynka) czy tego pana który daje linki z trojanami???
|
DeDark: ale ten trojan nic nie robi... on tylko powodouje otwieranie wielu okienek ie i obciazenie procka co prowadzi do resetu jezeli nie umiesz inaczej wylaczyc...
|
Cytat:
|
Pierwszy: wszytko mialem tak poustwaiane jak pisales... no nie wiem, moze cos wykombinuje.
|
O7.5x narzędzia >> preferencje >> historia i cache
możesz powiększyć pamięć podręczną, zaznaczyć przechowywanie obrazków i inne narzędzia >> preferencje >> prywatność akceptuj wszystkie ciasteczka.... w sumie wszystko zależy od własnych preferencji, na początku ustawienia potraktuj jak poligon i wyciągnij wnioski :) zajrzyj na polskie forum Opery |
dobra, siedze na operze od paru godzin.
powiem tyle: WOW :) fajnie jest ;) ona tak samo urzywa tymczasowych plikow?zeby sie strony szybciej wczytywaly? bo wkurza mnie to troche jak na tym forum musze czekac az sie avatarki powczytuja i tabelki poustawiaja...bo wszytko skacze przez jakies 3-5sekund |
Cytat:
|
Powiem ci ze to jest minuta roboty ;).
W Operze wchodzisz w zakladki -> menedzer zakladek [albo Ctrl+alt+b] -> plik i z rozwijanej listy wybierasz "importuj ulubione Internet Explorera". I wszystkie zakladki z IE masz w Operze 8). |
a ja IE ;) opere tez mam, ale jakos tak wyszlo, ze mam ulubione w IE i nie chce mi sie kopiowac do opery...leniwy jestem.
|
Cytat:
|
jaki problem? ja nie mialem wlaczonego antyvira, puscilem linka, wyskoczylo w*** okienek, no to ctrlaltdel - menadzer i zamknij proces i po sprawie.
teraz sobie przeskanowalem dysk, znalazl torjana i go usunal. gdzie problem? ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:43. |