![]() |
Wielkie dzięki ... jak widać jest już ciszej i jakoś mam mniejsze obawy co do krążków. Swoją drogą. Po co oni robią takie szybkie nagrywarki, skoro ludzie mają bać się o CD?! Niech ktoś spróbuje nagrać CD-Audio z prędkością 52x ... da się, ale efekt marny. Podobnie z danymi ... też jakoś nagrania jest licha ... ;]. Okej. Dzięki w każdym razie za pomoc.
|
Cytat:
|
Hej. Właśnie odebrałem angrywarkę z serwisu bo po "rozsypsce" nie chciał niczego czytać. Czy jest możliwość programowego obniżenia maksymalnej prędkości np. do 40x ... czy nawet 32x ? Na chwilę obecną jest to MSI 52/24/52 i nie chce do niej nic wkłądać, bo szkoda mi płyt :/
|
Cytat:
|
litek chodzi naszczescie chociaz gdzies sie zapodzial jeden kawalek plytki .nigdy nie bylo problemu z ta nagrywarka moze to wina plytki.trudno .
|
Cytat:
Mi eksplodowała płyta w cd-romie LG 48X, działał dalej, chodziło prawdopodobnie o to że płytka miała naklejke na górnej części co było równe ze złym wyważeniem.:3msie: Wygrzeb części z czytnika i jedziesz dalej :3msie: |
Kumplowi ostatnio takze w nagrywarce ltr40X rozwaliło płytke na proch-miał na gwarancji:gwarancje uznano:) i dostał ltr 48:) Nic nie wnikano w szczegóły.Spróbuj...
|
Małutkie pęknięcie przy otworze płtyki.
|
rozwaliło mnie płytke
Co może byc przyczyna rozwalilo plytke w nagrywarce liteon 48/24/48 wczasie czytania nie nagrywania.5 kawalków.plyta typ media store4-48.((
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:12. |