![]() |
rozwali³o mnie p³ytke
Co mo¿e byc przyczyna rozwalilo plytke w nagrywarce liteon 48/24/48 wczasie czytania nie nagrywania.5 kawalków.plyta typ media store4-48.((
|
Ma³utkie pêkniêcie przy otworze p³tyki.
|
Kumplowi ostatnio takze w nagrywarce ltr40X rozwali³o p³ytke na proch-mia³ na gwarancji:gwarancje uznano:) i dosta³ ltr 48:) Nic nie wnikano w szczegó³y.Spróbuj...
|
Cytat:
Mi eksplodowa³a p³yta w cd-romie LG 48X, dzia³a³ dalej, chodzi³o prawdopodobnie o to ¿e p³ytka mia³a naklejke na górnej czê¶ci co by³o równe ze z³ym wywa¿eniem.:3msie: Wygrzeb czê¶ci z czytnika i jedziesz dalej :3msie: |
litek chodzi naszczescie chociaz gdzies sie zapodzial jeden kawalek plytki .nigdy nie bylo problemu z ta nagrywarka moze to wina plytki.trudno .
|
Cytat:
|
Hej. W³a¶nie odebra³em angrywarkê z serwisu bo po "rozsypsce" nie chcia³ niczego czytaæ. Czy jest mo¿liwo¶æ programowego obni¿enia maksymalnej prêdko¶ci np. do 40x ... czy nawet 32x ? Na chwilê obecn± jest to MSI 52/24/52 i nie chce do niej nic wk³±daæ, bo szkoda mi p³yt :/
|
Cytat:
|
Wielkie dziêki ... jak widaæ jest ju¿ ciszej i jako¶ mam mniejsze obawy co do kr±¿ków. Swoj± drog±. Po co oni robi± takie szybkie nagrywarki, skoro ludzie maj± baæ siê o CD?! Niech kto¶ spróbuje nagraæ CD-Audio z prêdko¶ci± 52x ... da siê, ale efekt marny. Podobnie z danymi ... te¿ jako¶ nagrania jest licha ... ;]. Okej. Dziêki w ka¿dym razie za pomoc.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:59. |