![]() |
BuFFer
a więc wchodze w nero 6.09 wypalam płytke i w LOG'u mam napisane
Buffer underrun error protection activated jak temu zapobiec :buu: |
Jak to zapobiec? To chyba dobrze, ze wlaczona jest ochrona przed bledami zapisu powstajacymi przy oproznieniu bufora;)
|
HĘ to co jest nie tak ??
|
Nie wszystko jest w porządku. W przypadku gdyby opróżnił się bufor podczas nagrywania nie tracisz płyty.
|
Aby zapobiec występowaniu takowego komunikatu w logu wystarczy odznaczyć opcję Buffer underrun error protection.
:zeby: |
Cytat:
|
Widocznie ten komunikat mu logi zaśmieca. Jak wyłączy opcję to wpisu w logu nie będzie :zeby:
:) |
wszystko mi w nim pasuje ale nie lubie słowa ERROR (jak byłem mały i miałem win 98 to miałem to non stop nie można masz błąd ale nie powiem gdzie itp.) jak mam xp i widze error to mam ochote na formatke
|
Twoja nagrywarka posiada system gwarantowanego zapisu przed błędem "buffer Underrun"(Burn-Proof ,Just-Link, Safe-Burn, Smart-Burn ...zależy od modelu) ...Nero domyślnie ma włączoną ową funkcję i proponuję abyś tą funkcję zostawił aktywną ,jeśli nie chcesz mieć popsutych kilka płytek z powodu niedopełnienia bufora.
A tak na przyszłość, jeśli nie wiesz co oznacza komunikat w logu ...sprawdż w słowniku...8) |
Cytat:
no jak jestes duzy - i zrob co ci Maciej radzi, a jak bedziesz bardzo duzy to bedzisz sie z tego smial. Ale masz chlopie problemy:) |
Cytat:
|
Cytat:
NIE PRZEJMUJ SIE TYM DOPOKI CI NIE ZNACZNIE ZNACZACO ZWALNIAC NAGRYWANIE. |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:22. |