![]() |
Zgłupiało to Nero czy co?
Problem jest taki:
Gdy chcę właczyć (używać) jakiegoś virtualnego CD dajmy na to z Deamona, Alcohola czy CdrWina to wówczas podczas uruchamiania Nero w momencie przezukiwania magistrali następuje zwiecha systemu (win 98 ). Pomaga jedynie reset kompa. Ale nie na tym koniec dziwnych przygód, i coby było ciekawiej nie ma takiego przykrego zachowania Nero tylko i wyłącznie z virtualnym Cd z CloneCD. Co robić aby Nero nie był taki wybredny? |
moze wrocic do starego nero?
|
Dzięki Sid ale takie "głupie" zachowanie było także z Nero 5xxx i miałem nadzieję, że z 6ką będzie lepiej. Ale nie jet........
|
nieststy ja musialem sie oduczyc uzywania wirtuali.
Gdy zainstaluje deamona to mi se restarty robią, czyli nawet system sie nie zdąrzy zaladowac i tak do zesra.... |
a u mnie deamon toolsy sie z nero 55xx nie gryza
moze czas sie z nimi zaprzyjaznic? |
Cytat:
|
moze dlatego ze masz to 'wszystko' naraz...
metoda przegrywania w locie z podmontowanych obrazow byla u mnie powszechna - i dzialala w 100% alkohola do tej pory jakos nie polubilem (zainstalowalem przedwczorja bo bez niego frozen throne nie ma jak przegrywac) nero + clone + deamons na w2k u mnie dzialaja bez najmniejszych problemow |
Cytat:
|
Dziwne...jak dotad zadna wersja nero (6009 rowniez) nie gryzla mi sie z wirtualnymi napedami alcoholu czy clona na winME. Daemona nie uzywam bo to to samo co alcohol.
|
Cytat:
Nawet na czystym, nowym systemie :buu: |
Cytat:
|
zawsze jak próbuję, z wirtuala nagrać w locie , na cd płytkę , mam blue screena. Ale o dziwo , dzieje się to tylko w clone cd. Problem jak zawsze ten sam , : nieznany problem w cdfs. po drugie nero , i alkocol się niegryzą , a mam virtuala z alcohola , i mogę w locie z virtuala na cd , i nie ma blue screena , tak jak było to w w clonie;)więc może czas nadszedł koledzy przesiąść się z win 98 na 2000 najlepiej wzglednie xp:)???
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:02. |