![]() |
Nagrywanie zabezpieczonych DVD
Czy da sie jakos obejsc zabezpieczenia filmow na DVD? Chcialbym nagrywac je na plyty DVD ale nie wiem jak bo plyty zabezpieczone :( Czy isnieje jakis program usuwajacy zabezpieczenia i majacy mozliwosc nagania tego filmu na pltye DVD?
z gory dziekuje za pomoc |
A co, piractwa Ci się zachciewa? 8)
Przydałoby się najpierw trochę poczytać, zanim sie zada pytanie na poziomie przedszkola. Na początek moze coś o DVDDecrypterze ...... |
...
Nie wszyscy musza wiedziec tyle co Ty. To forum jest wlansie po to a nie po to zeby prawic kazania na tem temat. W kazdym razie dziekuje za pomoc.
|
Ale troche chyba możesz poszukać zamiast pouczać naszego Guru :D:D:D
Pozdro Ar2r |
Cytat:
Proponuję też zajrzeć na www.dvdrhelp.com - mnóstwo instrukcji. Oraz na www.mrbass.org. Jabba |
Re: ...
Cytat:
|
dozuce swoje piec groszy, generalnie macie Panowie racje, ja zanim poswiecilem sie kopiowaniu filmow spedzilem duzo czasu przed kompem, malo zona mi kompa niewywalila :))starcilem duzo plyt, z drugiej strony rozumiem tez tego czlowieka, moze jednak podpowiemy mu czego ma uzywac, dobrym pomyslem bylo zaproponowanie mu decryptera, tylko pozniej powstanie pytanie jak to nagrac :))wiec sami rozumiecie co mam na mysli
|
Cytat:
Jabba |
Mozna i to bardzo prosto wystarczy program DVDX copy mozesz sobie sciagnac ze strony producenta,wersje free .
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:36. |