Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Ponownie Liteon LTR-52327 (https://forum.cdrinfo.pl/f2/ponownie-liteon-ltr-52327-a-23919/)

koala1 30.07.2003 12:09

Cytat:

Kasprzak napisa***322;(a)
ja tez nie narzekam na Esperanzy (silver-silver) sa wporzadku. Mam same zielone sektory. Nie wiem dlaczego sie czepiacie.
Co do tematu - naped spisuje sie dobrze, kumpel ma i chodzi tak samo jak 52246s tyle ze zapis ma 32x cdrw. ;)

Tylko zastanawiam się nad jednym na stronie HardwareZone.com dostał roszke gorszą ocene niż model 522426S, czym tak naprawde jest to spowodowane

Kasprzak 30.07.2003 11:42

ja tez nie narzekam na Esperanzy (silver-silver) sa wporzadku. Mam same zielone sektory. Nie wiem dlaczego sie czepiacie.
Co do tematu - naped spisuje sie dobrze, kumpel ma i chodzi tak samo jak 52246s tyle ze zapis ma 32x cdrw. ;)

koala1 30.07.2003 11:42

:) :) sam już nie wiem czy mam się załamac czy połozyć na ziemi i śmiać do rozpuchu ^_^ Poraz drugi zadaje pytanie o Litka a rozmowy zbaczają znów na zupełnie inne tory :) :)

Tribunal 30.07.2003 11:11

Esperaza to po hiszpańsku nadzieja tak jak w rzeczywistości masz nadzieje że wypali

baski 30.07.2003 10:06

Cytat:

CIAPEK napisa***322;(a)
heh, gorsze badziewie?
Nie wiem co masz stary do Esperanz. Dla mnie są one w czołówce najlepszych płytek. Obojętnie co nagrywam i jak (oczywiscie w ramach rozsądku :) ) zawsze przy testowaniu potem płytki w Nero Cd Speed mam same zielone sektory.
Pozatym nie miałem jeszcze przypadku żeby cos mi sie nie nagrało na nie. A i do Audio sa niezle bo moja wieża je nawet chętnie czyta :)
Są gorsze badziewia, czasem choć nie zawsze wystarczy spojrzeć na cene i wiemy o co biega. Akossy tez sa tej klasy co Espery i tez je lubie.

I przepraszam za zboczenie z tematu, no ale musiałem wybronic Espery ;).:3msie:

Zboczeniec !!!!!!! ...... z tematu..

^_^ :P :D :o :buu: (( :boks:

Testus 30.07.2003 08:05

Ja wcale nie atakuje Esperanz. Tez bardzo lubie te płytki. Ale LG 5820B przy nagrywaniu powyżej x12 wali te płytki aż miło. LiteOn tez mi nagrywał max x16. Cos wiec ostatnio sie popsuły :(

CIAPEK 29.07.2003 23:02

Cytat:

Testus napisa***322;(a)
(...)mniej firmowych płytek np Esperanza
heh, gorsze badziewie?
Nie wiem co masz stary do Esperanz. Dla mnie są one w czołówce najlepszych płytek. Obojętnie co nagrywam i jak (oczywiscie w ramach rozsądku :) ) zawsze przy testowaniu potem płytki w Nero Cd Speed mam same zielone sektory.
Pozatym nie miałem jeszcze przypadku żeby cos mi sie nie nagrało na nie. A i do Audio sa niezle bo moja wieża je nawet chętnie czyta :)
Są gorsze badziewia, czasem choć nie zawsze wystarczy spojrzeć na cene i wiemy o co biega. Akossy tez sa tej klasy co Espery i tez je lubie.

I przepraszam za zboczenie z tematu, no ale musiałem wybronic Espery ;).:3msie:

Testus 29.07.2003 22:45

Przyłaczam sie do pytania koala1. Jak sie sprawuje ten napęd ? Chodzi mi głównie o nagrywanie mniej firmowych płytek np Esperanza

koala1 29.07.2003 21:54

Ponownie Liteon LTR-52327

Nio i ponownie podejmuje próbe zorientowania się czy ktosik już cosik więcej wie na tematy nowych Liteonków, coś więcej o ich parametrach, korekcji i wogóle ?:) :) :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:17.