![]() |
Smieszne filmy(komedie). Jakie jeszcze są?
Szukam filmow podobnych i klimatem i zabawnoscia takich jak:
Straszne filmy, American`y Pie, Ostra jazda, Stary gdzie moja bryka, To nie jest kolejna komedia dla kretynow, Wieczny student, sa jeszcze jakies o takim klimacie i z jajami??? Nie moge nic znalezc, a ostatnio wzialem sie za ogladanie super komedii. Moze jeszcze napiszcie jakie sa dobre komedie |
Smieszne???
Naga bron. Strzelajac smiechem. Kosmiczne jaja. Faceci w rajtuzach czyli Robin Hood - te mnie juz nie bawia:D Te tak: Monty Python - serial i filmy: Jabberwocky, Eryk, Zywot Briana, Sens zycia, MP i Swiety Graal.... i inne. |
Moze to nie filmow bedzie sie tyczyc, ale ja sciagam teraz kreskówki z serii Pat & Mat (Sąsiedzi). One tez sa nadzwyczaj zabawne. Polecam gorąco!
|
jezeli cie bawia takie komedie zobacz Kung Pao albo Not Another Tenn Movie (czy jakos tak). Szczególnie Kung pao jest na maxa ***niety, ale fajnie sie to "coś" ogląda (niezła polewka)
|
@tacka:Not Another Tenn Movie (tlumaczenie dziwne ale to jest film To nie jest kolejna komedia dla *****i czy kretynow-jakos tak)
@Yahol: no tak naga bron i itp jak wypisales tak. A nowsze cos w klimacie koledż,imprezy,smiech. Jeszcze jest taki film HOW HIGH. |
nie tyczy sie toraczej filmow ale mi sie np. podobaja southparki. A z filmow tego typu jest Fredy Gotfinger (czy jakos tak, nie wiem dokladnie jak to sie pisze) choc to juz bardziej glupia komedia.
|
Bruce Almighty :)
Kangaroo Jack |
scary movie 1 i 2 :D
|
Z kliamtow "studencko-mlodziezowych" - Slackers. Bardziej ambitne (ale nie za bardzo) - Johnny English i Rat Race, a dla wysublimowanych odbiorcow ( vide ja chociazby ;P) - Hollywood Ending Woody'ego Allena. Ten gosc jest po prostu mistrzem!!! Chowajcie sie wszystkie ciche boby i inne straszne filmy, albowiem mistrz jest nadal w formie!!!
|
Bylbym zapomnial o Ali G InDaHouse - odjazd :-)
|
ja polecam Jackass the movie !!!!!!!!!!! tamci kolesie mnie poprostu razwalili. Koniec filmu jest ekstra :D:D:D:D
|
Cytat:
Początek filmu jest ekstra jak jadą na koszu :) Melexy tez mnie rozwalily.:D |
dzieki wszystkim!
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:11. |