![]() |
Mecz - Wisła - Omonia - 19:00 - Kraków
Witam !
No i zaczyna sie sezon MECZYKÓW, komentarzy na forum. W tamtym sezonie, było bardzo dużo komentarzy i opini co do meczów WISŁY, reprezentacji POLSKI i oczywiscie skoków Adama Małysza...Mam nadzieje ze i teraz sie to przyjmie :P chociaż to forum komputerowe, to polakami jestesmy :P Wisła - Omonia 3:0 |
hehe... ja mam przeczucie ze moze być źle - źle dla Wisły...
atmosfera w klubie jest nienajlepsza, a Omonia to nie są chłopcy do bicia :) |
ja jestem optymistycznie nastawiony do tego meczu, z nadzieja na wygrana wisly...
|
Wszystko przez murzyna.
Ale trzeba byc dobrej mysli bo Wisla gra nie tylko dla siebie ale i dla calej Polski. Chodzi o punkty do klasyfikacji UEFA. |
juz 2-0 dla Wisły :)
|
63 minuta i 4:0 dla Wisełki.
Brawo ! |
i 5:2 gratulacje ale te dwa gole puszczone to na wlasne zyczenie
|
A ja nie oglądam i myslałem ze zgodnie z tytułem posta jest 19:0 (dziewietnascie do zera),LOL
|
Mogło być lepiej ale źle nie jest
|
Cytat:
ale mogło tez być gorzej... obrona Wisły to szwajcarski ser... w lidze z taką grą daleko nie zajadą... |
Cytat:
nie zgodze sie z Tobą niestety.. Baszczyński według mnie to jeden z najlepszych obrońców w kraju, tak samo jak Głowacki. Stolarczyk żadko szmaci.. a za JOPa powinien już wskakiwać do składu młody Nawotczyński. Pomoc - idealny środek - Szymkowiak - Strąk i jest jeszcze Cantoro którego nie lubie. Na skrzydłach narazie nie bylo dobrej gry, mam nadzieje ze Brasilia bedzie w formie, Pater napewno nie bedzie szmacił ale nic do gry nie wniesie, więc tu by przydało sie wzmocnienie (UCHE - do rezerw, obniżenie pensji i tak przez pół roku potem go sprzedac ). Atak Żurawski - najlepszy napastnik ligi + Frankowski, Gorawski i Dubicki :) czy jeszcze czegoś trzeba :P niewiem po co sie tak rozpisałem jak i tak mała część z was interesuje sie piłka .. ale niemiałem co poklikać :P P.S. a ty KRZPACZ - chyba poprostu nie lubisz Wisły (nienawidzisz) bo kibicujesz Widzewowi (dobrze odmieniłem ?) i ja niechcem tego zmieniać :P każdy lubi co innego |
widze ze kibolstwo jest tez wirtualne :)
co do meczu - do 70 min - spoko - kontrolowany oklep spuszczany cypryjczykom - potem... potem jakby z nich powietrze zeszlo - ta bezradnosc przy rozgrywaniu pilki, granie na strasznym ryzyku, bledy indywidualne (kwestia zmeczenia? sflaczeli chlopcy?) i brak checi na skopanie cypryjczykow bardziej... a bramkarza odeslalbym do trampkarzy - duzy i wielki chlop - ale wolny, przerazliwie wolny - i grac nogami zdecydowanie nie potrafi - dwa kiksy w jednym meczu... |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:11. |