![]() |
wyskakujace banery
Nie wiem co jest grane ale ostatnio jak przegladam strony to wyskakują mi banery w nowym oknie z nadłowkiem "Ad" i napewno nie są wywoływane przez strony które odwiedzam. Czasem też wyskakuje jak otwieram przegladarke. Moze cos się zainstalowało po cichu ale kiedy??? Chyba że to przez icq które zainstalowalem żeby zobaczeć jak ten program wyglada. Miał ktoś coś takiego. Pomóżcie bo to sie robi bardzo upierdliwe.:( ((
|
Ad-Aware i po klopocie :glaszcze:
link |
dzieki! znalazło coś 136 wpisów i wywalilem wszystkie. może teraz bedzie ok. :)
|
Pewnie to byly spyware jakies. Przeskanuj kompa Ad-aware i po klopocie, Wywal oczywiscie wszystkie wpisy co ci znajdzie:-))
|
NIE WYWALAJ WSZYSTKIEGO .. jak masz kaze to bedziesz ja musial przeinstalowac bo ci sie nie wlaczy ... trzeba uwazac co sie wyrzuca bo niektore pliczki naprawde sie moga przydac ...
a na popupy zainstaluj se crazy browser .. a jak ci nie przepadnie do gustu to zawsze masz firewall ktory zablokuje ... ja uzywam ZA plus i na stronach gdzie pop-upy nie maja wyskakiac to nie wyskakuja pozdro !! |
Hmonitor przestał działać ale przeinstaluje i będzie ok ;)
|
Cytat:
|
Qrcze znowu wyskoczyło jak weszlem na wp. Na 100% to nie sprawka tego postalu bo treść reklam jest po angielsku. Może jakis program mi to włacza? Macie może uruchomiony taki program: winpup32.exe Ma ikonke okna windowsowego pokazanego z perspektywy i jest w C:\WINDOWS\system32. Wydaje mi sie podejrzany.
|
Ja tego nie mam...mam XP Prof + SP1a
|
Ja też tego pliku nie mam (XP pro). A na wyskakujące banery bardzo dobry jest programik PopUpCop
|
Swego czasu mialem programik ktory sprawdzal sie lepiej niz Ad-aware, tylko nie pamietam jego nazwy :/ Wiem ze bylo cos z "Bulletproof" w tytule, moze to nazwa firmy.
|
Cytat:
|
Strzal w dziesiatke ! O to mi chodzilo...tylko ze slodzik, tudziez inny rodzynek by sie do tego przydal.... ;)
|
Juz znalazlem ;] Jak ktos chce do najnowszej wersji to niech da znac...
|
W takim razie wywale go z dysku. Aha włacza sie jeszcze w zmniejszonym oknie tak jak tamte banery strona eBuy. ((
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:33. |