![]() |
jedyne co może jeszcze być to ten dziwny program
bps spyware remower: #:12 (winpup32.exe) Path:C:\WINDOWS\System32\winpup32.exe BasePriority:NORMAL FileSize :28 kb Last accessed :2003-07-08 21:03:14 Build :1.0.0.0 OS :NT-Win32-Executable Description : Version :1.0.0.0 Product Name:pup jest w uruchamiany z rejestru w kluczu RUN |
trzeba uważać
Ad-Aware build 181 i najnowsze definicje oraz jest jeszcze jakis SpywareKiller albo cos :) |
No i nie doszło :( aha i znowu wyskakują mi te chrzanione reklamy (((( jak mi jeszcze raz wyskoczy to dam screena
|
Dobra przesle jeszcze raz...
|
Nie wysłał sie ten słodzik, dostałem samego maila. W miedzy czasie przeskanowalem system i znalazł jakiś plik exe i trzy cookie.
|
CrazyBrowser i nie sa potrzebne zadne slodziki !!! POLECAM GORACO
PS to taka nakladka na IE |
W koncu mail poszedl, sprawdz poczte.
|
Wysłałem. Aha zapomniałem dodać że mam xp i w win98 może nie byc tego pliku.
|
Hmm...dziwne...WP nie przepuscila mojego maila...napisz do mnie to ci odesle slodzik...
|
Slodzik poszedl...
|
to w takim razie poprosze o słodzik ;)
|
Sciagnij ten programik ktorego ja szukalem. Jest swietny. Usuwa z dysku takie popupy i inne smieci, a dodatkowo ma cos takiego jak SpyWatch. Monitoruje online wszystki popupy i je zamyka. Polecam.
Update: W/w program znalazl 18 innych "robali" i innegoswinstwa po tym jak zeskanowalem dysk Ad-aware. To mowi samo za siebie... |
W takim razie wywale go z dysku. Aha włacza sie jeszcze w zmniejszonym oknie tak jak tamte banery strona eBuy. ((
|
Juz znalazlem ;] Jak ktos chce do najnowszej wersji to niech da znac...
|
Strzal w dziesiatke ! O to mi chodzilo...tylko ze slodzik, tudziez inny rodzynek by sie do tego przydal.... ;)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:29. |