![]() |
50,000,000 osoba
dzisiaj (jakies 20 min. temu) gdy wlanczalem Internet Expolrera (moja strona startowa to wp) Wlanczylo mi sie dodatkowe okno z napisem ze jestem 50,000,000 osoba odwiedzajaca ta strone (niestety nie moge zalaczyc screena, bo go nie mam z powdu przerwy w dostawie pradu, ale to okno bylo niebiesi i pobokach mialo jakies migajace gwaizdki). Juz kiedys mi sie to zdarzylo, ale wtedy wlanczalem forum... Czy nie wiecie co to moze byc? I z kad?
|
SPYWARE?
|
na bank śmieć! Mam to czasem, a miałem często jak zainstalowałem i'mesha to spywarskie G!:cisza:
|
I'Mesha mam zainstalowanego, ale nie byl napewno uruchomiony...
|
Cytat:
|
aha, dzieki wywale i'mesha bo ostatnio duzo mam roznych reklam, bardzo mozliwe ze spowodowanch przez ten glupi program. Napewno to nie sa reklamy ze stron bo zainstalowalem sobie PopUpCop... a on jak dotej pory blokuje wszystkie...
|
wlacz sobie ad-aware, to zobaczysz ile laduje smieci
|
Cytat:
|
Dzieki sciagnolem ad-aware 6 + spolszczenie usunolem wszystko co znalazl i jak do tej pory jest dobrze...
|
Krzycho83 ma racje. Spyware/Adware Remover wykrywa wiecej smieci niz Ad-aware. Dla testu proponuje sciagnac i przeskanowac dysk, zaraz po tym jak zakonczy skan ad-aware.
|
Spyware/Adware Remover ten program zanalazl wiecej od Spyware/Adware Remover (w obu usunolem wszystko, ale za to teraz musze KaZaA przeinstalowac bo ktorys z tych programow usunol plik TopSearch.dll. Jednak trzeba sprawdzac co sie usuwa...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:14. |