![]() |
Płyty DVD-R OCTRON
Czy ktoś się zetknął z tymi płytami ? jak działają, jak z jakością i kompatybilnością
znalazłem je po 4zł za sztuke w BOXie ale nie wiem czy warto zaryzykowac i kupic (conajmniej 25) jesli ktos cos o nich wie proszę się wypowiedzieć |
Zetknąłem się ale tylko z cd-r, nawet całkiem przyzwoite.
|
hmm
zastanawiam się czy zaryzykować :) może więcej opinii to łatwiej podjąć decyzje |
mistrzu
kupiłem, zastanawialem sie długo ale jednak UWAGA UWAGA UWAGA - dlaczego ? Media Information Region info N/A not a DVD-VIDEO Media code/Mfr ID RITEKG03 Formatted Size Blank Total Size 4.38GB(4.71GB) Book Type DVD-R Media type V2.0 DVD-R Media Id Code Speed 1.0x 1385KBs Write Srategy Speed 1.0x 1385KBs Current Drive Speed 2.0x 2770KBs Default Rotation Control CLV Linear Density 0.267um/bit No of Layers 1 |
Cytat:
|
To może się jeszcze pochwal gdzie je kupiłeś :)
|
ideJ
kupilem na allegro ale juz nie aktualne, koles mowil ze byla sotatnia partia - za dlugo zwlekalem :) |
sh*t :(
no nic.. ale przynajmniej wiadomo czego się można spodziewać po Octron'ach ^_^ Dzięki (może tak zupełnie przy okazji dopisz stosowne info do stosownego wątku na forum.divx.pl? zawsze łatwiej się o to będzie potknąć :) |
infa na divx.pl nier dopisze bo nie mam konta i zakładać się nie chce
daj za mnie :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:14. |