![]() |
Jakie ustawienia dla konta pocztowego na wp.pl ?
Mialem reinstalke systemu na nowym dysku i mam teraz problem z kontem pocztowym.
Jakis czas temu przyszla mi wiadomosc od admina z wp.pl ze trzeba zmienic ustawienia w outlooku. Zmienilem i bylo ok. Niestety nie mam tej wiadomosci i nie mam jak wysylac poczty :/ Moze ktos z was ma konto na wp.pl i moglby mi podac tresc tej wiadomosci ? |
Cytat:
|
Cytat:
o widze ze to nie tylko INTERIA wprowadzała... takie dziwactwa :) |
najważniejsze ustawienia:
POP3 - pop3.wp.pl SMTP - smtp.wp.pl i jak memorado już napisał nazwa konta i hasło . wsio...! ;) |
;) pop3 i smtp pamietam bo to chyba najprotsze adresy jakie widzialem. A co do dalszych ustawien...nie musze zaznaczac "Loguj przy uzyciu bezpiecznego uwierzytelniania hasla" ?
|
Ilość załączników: 1
nie musisz
|
haha zetoxa znam twoje haslo do skrzynki - wystarczy przyciemnic obraz na monitorze tak zeby te czarne kropki sie zlaly i widac ledwo co ale widac haslo - to jest blad outlooka - zaraz sie zaloguje do ciebie i cos ci pozmieniam ^_^
|
Nie wiem, ja nic nie zauwazylem, a przez chwile sie wpatrywalem, zmieniajac ustawienia monitora (dla mnie jak by nie bylo tam zawsze sa czarne kropki :) ). Mamprogramik do rozszyfrowywania gwiazdek, ale na zdjeciu nie dziala :).
|
tylko tyle ^_^ ^_^ rotfl
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:28. |