![]() |
Obowiazek???
Ilość załączników: 1
Dla pytajacych:D
|
Taaa... Ja mam nawet jedna taka nauczycielke od chemi ktorej sie nic nie mozna spytac... i ten obrazek by pasowal do jej lekcji... :)
|
taki obrazek to powinien witac kazdego nowego usera ;p
tylko lekko przerobic tekst - "Bede sprawdzac w WYSZUKIWARCE... - i juz mozna zaczac kampanie :D |
Cytat:
|
ok. ale dlaczego akurat Google ? a nie inne ???
i nich kazdy pyta nawet po stokroc !a kto nie chce odpowiadac niech milczy:niepow: |
po pierwsze - bo google jest najlepsza
po drugie - bo jest najszybsza po trzecie - nie karmi cie reklamami po czwarte - jest darmowa po piate - zostala stworzona przez studentow 8) po szoste - znajduje to co chcesz zeby znalazla po siodme - bo inne przegladarki jej zazdroszcza po osme - bo jest najczesciej wykorzystywana przegladarka na stronach prywatnych po dziewiate - www.google.pl po dziesiate - eeee..... NIBIESKA - szał wdzianko ;p - oj dlugo mnie nie bylo ^_^ a taki obrazek to mial moj admin sieci na drzwiach mial tez obrazek o nie zawracaniu dupy adminowi hehe |
Cytat:
Czy w stylu: Nie bede zawracal dupy Adminowi nadaremnie! Ps:qrcze! Wywolalem Majoneza z lasu:D Mam nadzieje,ze nie jest to Wsciekly Majonez:D |
ja tez - bo mi w q3 wreszcie dolozy :)
ale to zdrowy majonez - z odpowiednia iloscia octu :D |
ale niedlugo moze nastapic google ...
ma stary algorytm [chyba tak to sie nazywa] i niedlugo nie beeda rejestrowane nowe strony co spowoduje nieaktualne wiadomosci znajdowane w google ... morze czas na "wiosenne porzadki" w google :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:50. |