![]() |
??? Virtual Java Machine w WIN XP ???
Cze¶ć
Zainstalowałem VJM, bo jak wiemy w win xp jej nie ma. Chaty mi chodz±, lecz gdy na stronie jest jaki¶ skrytp np. do okinka to skrypty nie działaj±. Proszę o pomoc lub ewentualnie jak±¶ nowsz± VJM. THX |
|
|
A ja jeste mzmuszony do uzywania M$ VM, bo za swietego tureckiego nei umie zmusic VM od Sun'a do obslugiwania onetowego komentatora (ekstraklasa na zywo). Aczkolwiek rozwazam powort do SunVM, bo Szczakowianka i tak spada do 2-giej ligi :-(
|
Witam!
jedyna i sluszna java to java sun'a :) |
A czym sie jedna od drugiej rozni ?
|
Windowsowa dziala 2x gorzej, a Suna 2x lepiej, co powoduje spadek Szczakowianki z 1 do 2 ligi, albo na odwrot.
|
;) ja sie serio pytalem...
|
Cytat:
|
@Torwald - na powaznie - to Java Sun-a.
|
A wie ktos (serio tym razem) jak odpalic na SunJAVA aplet "Onet Komentator"? Bede wdzieczny...
|
Cytat:
a wystarczy zainstalowac i juz :) |
Y@nkee_PL : No pisze trwa laczenie z serwerem i tak moge czekac chocby i do rana. Na JAVie z M$ Nawet nei widze tego napisu, potem przez 1 sec pisze trwa inicjaloizacja apletu i wszystko pieknie wchodzi. Wprawdzie na dole strony jest podane, ze aplet wymaga JAVA VM, ale nie pisze ze ma to byc VM od M$ (chociaz link wskazuje na MSJVM). Co za czasy, JAVA JAV-ie nierowna ;-P
|
M@X.666, jesli bedzie jakis Onet Komentator aktywny to daj znac (najlepiej na GG)
wtedy sprawdze u siebie czy dziala na Javie Sun'a ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:44. |