Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   lamerstw nie zna granic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/lamerstw-nie-zna-granic-24046/)

krzypaw 01.08.2003 19:35

Cytat:

netkafejas napisa***322;(a)
chcialem zademonstrowac ludzka glupote i moze troche sie wyladowac bo juz nie moge z takimi ludzmi wytrymac bo potem to mnie wolaja zebym naprawil "ciagle wysuwajacy sie cd-rom"
chcialem takze uswiadomic niektorym zagrozenia w sieci zeby przemysleli czy czasem jakis kolega do nich nie przyczodzi i czegos nie "naprawia" a potem dzieja sie rozne rzeczy

Jestem z tob± [ciach] mu w ryja, i pamiętaj że byle kto nie jest w stanie cię wyprowadzić z równowagi

netkafejas 01.08.2003 17:59

Cytat:

ThanatoS napisa***322;(a)
Hmm, i o co ci wlasciwie chodzi w tym topic'u?
chcialem zademonstrowac ludzka glupote i moze troche sie wyladowac bo juz nie moge z takimi ludzmi wytrymac bo potem to mnie wolaja zebym naprawil "ciagle wysuwajacy sie cd-rom"
chcialem takze uswiadomic niektorym zagrozenia w sieci zeby przemysleli czy czasem jakis kolega do nich nie przyczodzi i czegos nie "naprawia" a potem dzieja sie rozne rzeczy

ThanatoS 01.08.2003 17:49

Hmm, i o co ci wlasciwie chodzi w tym topic'u?

Patrix 01.08.2003 17:45

buhaha heh hihi
to nawet ***** nie jest :D

netkafejas 01.08.2003 17:40

lamerstwo nie zna granic

od poczatku wiec jestem powiedzmy adminem bo jak cos padnie to wszyscy przychodza do mnie malej sieci lan
oto zapis rozmowy z lanczata
po krotce nie daje wszystkiego ale
ja:anonymous
*****:bloto

Błoto (12:45:48)
bo wczoraj albo ty albo ktos pokasował mi pliki od win i nawet mi nazwe kompa ktos zmienił ten program co midałes co zainstalowałem snaped mi wariował i tym podobne

anonymous (12:46:44)
ja nic nie robilem

Błoto (12:47:32)
nie obwiniam ci eale sie pytam

anonymous (12:47:39)
to nie ja

anonymous (12:51:25)
i tak sie na ftpa nie dostaniesz

Błoto (12:52:11)
po co jak na ftp jest starsznie łatwo złamac hasło jest do tego taki mały program

anonymous (12:52:23)
to dawaj lam

Błoto (12:53:55)
wiesz co jestes czarnym lamerem ktory bez swoich programów nic nie zdziała

anonymous (12:54:24)
co?

anonymous (12:54:32)
synus nie wiesz nawet o czym mowisz?

anonymous (12:55:03)
a ty co niby jestes rozbawiles mnie do lez

Błoto (13:56:35)
przemo przeskanuj se dysk ha ha

anonymous (13:56:55)
bo?

Błoto (13:57:05)
to zobaczymy jak dobry jest ten antivirus

Błoto (14:00:02)
myslisz ze co poziadałes wszystkie rozumy ja tez kontroluje router

Błoto (14:00:06)
ha ha ha

anonymous (14:00:15)
ba

Błoto (14:00:53)
myslisz ze dlaczego wisnia resetował kompa bo ja sie bawiłem

anonymous (14:01:13)
ta?

ftp-mam dosc udostepnienia wiec postawilem ftpa - mak kontrole i wiem kto co
wisnia - gosc u ktorego staoi router(komp z winroutem - tymczasowo)
a gosc Bloto uzywa netbusa 1.70 nawet nie skompresowanego, a podrzuca go z grami
pomijajac pare epitetow w moim kierunku i grozb ze ma kolegow z "kryminalu" to jest ogolny zapis rozmowy - skonczylo sie na przecieciu skretki nozem i moze skonczy sie czyms jeszcze z mojej strony bo jestem wnerwiony
TO JEST "HAKIERSTWO"
PROSZE WAS :)

ps teraz za router robi freesco i zmienilem kazde haslo(brak dysku do zainstalowania linuxa - komp pozyczony) a Bloto ma chyba 15 lat i unika konfronatacji ze mna - mocny w gembie na lanczacie ale na ulicy juz nie
zeby bylo smieszniej to tego trojana dostal od kolegi, ktory pokazal mu jak go uzywac ^_^

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:21.