![]() |
zaraz ja zrobię ankietę, co jest lepsze: Warszawa czy inne miasta.
to się dopiero będzie działo :) |
kolego xvx - jak mi sie cos niepodoba to pisze ze mi sie nie podoba
a przegladam kazdy post - nawet taki jak ten - bo taka tu moja rola choc zeby mi zgrzytaja jak czytam czesc... |
Krynica Morska! Ladnie tam jest... a tak swoja droga lubie piwo tyskie
|
zadne
|
TYCHY
|
Cytat:
Jakby ktoś nie wiedział, to ankieta ma charakter humorystyczny i nie należy jej traktować serio (dla tego też trafiła do Off Topic). Poza tym, jedyny cel jaki mam to pokazać takiemu jednemu (Baty, o Tobie mowa ;) ), że mam rację podobnie jak Dredzik i pewnie też KOLO. Zasada jest prosta, jak Ci się coś nie podoba w poście, to nie oglądaj i nie udzielaj się. Masz do tego prawo! P.S. Mogę ustalić przecież ankietę wieloktotnego wyboru, jesteś moderatorem, a nie wiesz o tym? A to, że można głosować tylko raz napisałem dla tych którzy nie znają tego forum, a na pewno będą przegkądać tego posta. Tyle jesli chodzi o sprostowanie. |
bede szczery - glupszego tematu nie widzialem...
niezaleznie od zasad jakie ustalisz i tak kazdy moze glosowac raz - i tylko na jedno miasto za to wyedytowalem ankiete - teraz jest chyba lepsza |
Bielsko - Biała VS. Tychy
Witam wsyztkich.
Ja razem paroma moimi kolegami mamy dylemat. A właściwie jest to konflikt. Pytanie brzmi. Które miasto lepsze jest (pod każdym względem, sumarycznie). Prosiłbym o wzięcie udziału w ankiecie. Ja nie będę się wypowiadał na ten temat aby zahcować obiektywność ankiety (ale zagłosuję). Każdy może zagłosować tylko raz i tylko na jedno miasto. Prosze również o różne komentarze na temat obu miast. A moderatora prosiłbym o nieusuwanie mojego posta, co najwyżej u wysłanie prośby o usunięcie, wtedy to uczynię. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:15. |