![]() |
Cytat:
|
|
Jestem niecierpily. Co zrobić by był ten 3 przycisk od lewej.. bo mi go brakuje.. :/
|
|
Kurde!! Ja nie mam tego 3 przycisku od lewej co Yankee napisał :(...Przerobie 4MX440SE czy nie?
|
Cytat:
EDIT: Atrykuł widze, ale prosze o odpowiedz do drugiego pytania. |
a jakie sa ceny spreżonego powietrza?ja za active jeta 300ml zaplacilem 19zeta......wyczyscilem kompa i 2 klawiatury i 2/3 nie ma;/
|
A taka pasta ze srebrem i takimi innymi bajerami kosztuje kilkanaście zetków.
|
A mojego taty 4MX440Se przerobie?
|
Cytat:
Ta pasta nazywa się termoprzewodząca...i z cenami róznie bywa, ja dostałem w jednym za darmo, a w drugim sklepie musiałem dać 3zł. :boks: ..złodzieje!!! |
mam kiepskiego kompa z k.grafiki nvidia riva tnt2 ultra pro 32mb,chcialbym ja podkrecic,ale nigdy wczesniej tego nie robilem,podpowiedzcie do jakich czestotliwosci ja podkrecic i przy pomocy jakiego programu.
i jeszcze jedno pytanie:ile kosztuje pasta termoizolacyjna(chyba tak to sie nazywa:D ). z gory dzieki za pomoc. |
Mamy nadzieję Y@nkee, że badania nadal trwają:)
|
co bedzie potrzebne:
* Detonatory najlepiej w wersji 40,72 * RivaTuner -> http://nvworld.ru/downloads/rivatuner.zip no i mozna jechac 1) rozpakuj Detki 40,72 2) zainstaluj RivaTuner i uruchom program 3) przejdz do zakladki 'Power user', na dole masz ikonki, uzyj tej 3-ej od lewej 'Open patch script', i szukaj w katalogu gdzie zainstalowales RivaTuner, PatchScripts\NVIDIA\NVStrap antiprotection\ i wybierz (w zaleznosci od systemu) NVStrap antiprotection w2k.rts dla Win 2k/XP lub NVStrap antiprotection w9x.rts dla Win98 - UWAGA!!! jesli ktos ma GF4 Ti to niech uzyje skryptu SoftQuadro4 -, uruchamiasz skrypt, dajesz 'continue', podajesz lokalizacje gdzie wypakowales Detki, bo tam jest wymagany plik i Zatwierdzasz (w LOGu na dole mozesz zobaczyc proces patchowania), jesli OK idziemy dalej 4) tylko dla Win98: w katalogu gdzie zainstalowales RivaTuner szukaj Tools\NVStrap, skopiuj plik NVStrap.com najlepiej (wygodniej) na dysk C:, edytuj plik autoexec.bat i dopisz C:\NVStrap.com G+, zapisz plik tylko dla 2k/XP: w RivaTuner, zrob jak na obrazku, czyli wybierz Customize low level... http://nvworld.ru/pics/sq4/image003.gif teraz zakladka 'NvStrap Driver', na dole wcisnij Install ustaw opcje 'Professional Quadro capabilities' na force on, Zastosuj 5) walimy Restarta, po restarcie system oglosi ze znalazl nowa karte czyli Quadro :jupi: 6) :czytaj: UWAGA!!!! stery trzeba zainstalowac RECZNIE, nie uzywaj automatycznego procesu instalacji Detkow no to by bylo na tyle ;) Powodzenia PS. a jesli chodzi o trik z nowszymi sterami, to trzeba je najpierw zainstalowac (normalnie), z katalogu System/System32 nalezy potem skopiowac plik, ktory jest wymagany dla skryptu (nazwy nie pamietam, dla Win98 jest inny niz dla Win 2k/xp, a jaki to plik to zobaczycie uruchamiajac skrypt ;) ), potem ten plik wrzucacie do katalogu z rozpakowanym sterownikiem, a plik o tej samej nazwie a rozszerzeniu .??_ kasujecie :) mam nadzieje ze skapujecie o co chodzi :P |
No musze przyznać, że artykuł Y@nkee jest godny uwagi, przydał by się link do niego:)
|
Cytat:
ja tylko strescilem oryginal ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:19. |