![]() |
Gierki na LAN
Ostatnio zafascynowany jestem gierka Medal of Honor. Gierka w sieci jest idealna. Szukam czego podobnego. Moze cos poradzicie i podpowiecie.;p ;p ;p
|
No to chyba nie ma nic popularniejszego niz Quake III, ale jeszcze w sieci niezle sie gra w Unreal Turnament...
|
Jak dla mnie to najlepsza gra FPP do sieci jest Counter Strike.. nic go nie pobije. Gra taktyczna..jesli sie gra z samymi ludzmi to naprawde potrafi zmrozic krew i spowodowac podwyzszenie adrenaliny przed wykonaniem jakiegos kroku. Polecam CS'a!
|
America's Army: Operations ...gra super polecam .
więcej: http://www.americasarmy.pl/index.php?lang=&kat=3 ściągniesz: http://www.americasarmy.com/ .....................;) |
Starcraft Broodwar zarąbista gierka ;)
|
-=Day-of-Defeat=-
nic tego moda do Half-Life'a nie przebije || |
Cytat:
ps. Yankee rodzice powiedzieli ze jak uzbieram 800zeta to bedzie sdi. <lol> big joke |
q3 na osp/cpma - szybkosc ktorej jeszcze nic nie przebilo
CS - faktycznie potrafi zmrozic krew - kiedy cala przeciwna druzyna czai sie ze snajperkami to juz wole Urban Terror - action/realistic mod do q3 - gdzie zaczaic sie trudno i gra jest dynamiczna - lub ultrarealistyczny True Combat - ktorego jestem wielkim fanem do gier na lana wazne zastzezenie - ciezko sie gra po lanie w 3 osoby w CS'a - mapy za duze i tryby rozgrywki raczej preferujace wieksza mlocke nie ma to jak maly 1v1 w q3 :D |
Cytat:
Ja nie gustuje w Quake-ach bo dziwinie sie gra ogromnymi ludzikami, 2 razy wiekszymi od nich broniami strzelajacymi nie wiadomo czym :D No ale to kwestia gustu, jedni wola to, drudzy to i lepiej wiecej nie pisac takich postow bo rozpeta sie wojna..... |
Może to nie gra FPP, ale maniakom rozwałki polecam GTA 2. Gra stara, ale jara. Ostatnio tylko ciągle gram w to z qmplem w lanie, czasem popykam z kimś przez net :cool:
A jak ktoś ma w miare dobre kompy w sieci, to może się pokusić o GTA 3 albo Vice City. :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:39. |