![]() |
Jak masz kase to moze takie cos cie zainteresuje... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14976053 ,a jeszcze moglbys poszukac wewnetrznej...
|
Ja bym jednak poszedl ku nowemu i kupil 52327S.
Ponagrywalem troszke i naprawde mi sie podoba. Nagrala nawet poprawnie shitowate Esperanza CDRW x24 z predkoscia x24. I dalo sie odczytac ! ;)) |
Cytat:
|
Cytat:
Po wielu bojach miedzy innymi z LG kupiłem własnie tego nowego LiteOna. I jak narazie to jestem zadowolony. Z wszystkich nowych napedów ten najlepiej radzi sobie z mniej markowymi nosnikami. Polecam |
Cytat:
|
Dziękuję wszystkim za szybkie odpowiedzi.
Czuje się doinformaowany, uspokojony, pokrzepiony i podbudowany 8-) Jutro kupuję Lite-ON-a LTR-52246S :jupi: Latet |
Polecam Plextor Premium ...;)
|
jak dla mnie za bradzo dramatyzujesz :)
ja polecam Lite-ona duzo znajomych ją ma i nikt nie narzeka... a do tego jest tani... |
zauważ, że testy nagrywarek na cdrinfo.pl są niewątpliwie najlepsze w polskiej sieci
zawsze testujący znajdzie słabszą stronę sprzętu w ciemno mogę powiedzieć, że znajdziesz w sieci entuzjatystyczne recenzje sprzętu, który to na cdrinfo.pl został "obnażony" nie skreślałbym Liteona ani Lg. To uznane marki i IMHO wybierz coś z ich oferty, ew. zaryzykuj i kup nowości: MSI czy A-Open to już było, ale cóż: w/g mnie Lite-On ma większe mozliwosci, natomiast LG lepszą "kulturę pracy". |
Proponuję Lite-On LTR-52246S lub jego następcę Lite-On LTR-52327S.
Błędy przez ciebie opisane zostały już poprawione w nowych biosach. Poza tym błąd nie dotyczył overburningu tylko testu overburningu. |
Re: Czy istnieje nagrywarka godna mojej uwagi? ;-)
Cytat:
|
Czy istnieje nagrywarka godna mojej uwagi? ;-)
Witam,
Krotko, aby nie przynudzać: Padla mi nagrywarka. Musze kupic nową. Napalilem sie na Lite-On LTR-52246S. Czytam recenzje......... błedy w BIOS, problemy z Overburn...... Buuuu...... Opdada. No to moze TEAC W522E..... (mam starego TREC 16x i byla OK...... no ale padla.) Czytam recenzje........ piszą ze TEAC to juz nie TEAC, to ASUS, powazne problemy z plytkami Audio....... jakies powazne bledy w odczytach porysowanych CD-R........... Kaszana....... Mialem juz naped, ktory generowal przeklamania. Koszmar. Odpada........... No to moze LG GCE-85320B. Czytam o niej......... jakies koszmarki z jakims Super Link..... i - o zgrozo - nie rozpoznaje plytek Platinum CD-R 700 - akurat kurcze tych, bo mam ich pół szafy w zapasie......... :-/ Odpada. Ludzie, czy jest jakaś normalna, nowoczesna nagrywarka, ktora nie robi takich problemow? Zalezy mi glownie na JAKOSCI nagranych plytek oraz kompatybilnosci z nosnikami.Wazne tez jest dla mnie rypanie Audio-CD oraz wypalanie audio-CD oraz SVCD z predkoscią 4x (to musi być!!!). Nie intersuje mnie kopiowanie zabezpieczeń. Co polecacie? Dzieki! Latet |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:32. |