Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray (https://forum.cdrinfo.pl/f11/)
-   -   Problem z przeganiem audio (https://forum.cdrinfo.pl/f11/problem-przeganiem-audio-24146/)

bob727 04.08.2003 15:27

Problem z przeganiem audio

Mam Taki problem. Mam płytke audio i chce ją przegrać.Ale jak wkładam do Clona to pokazuje mi że dwa pierwsze utwory to audio, a reszta to data.Ta płytka ma 12 utworów i na wieży tyle odgrywa, ale kopie tej płytki odgrywają już tylko 2 pierwsze utwory.
Jak skopiować tę płytke aby wszystko grało?czy to rodzaj jakiegoś zabezpieczenia?
Pozdrawiam i Dziekuje z góry za pomoc.

krzypaw 04.08.2003 20:35

Re: Problem z przeganiem audio

Cytat:

bob727 napisa***322;(a)
Mam Taki problem. Mam płytke audio i chce ją przegrać.Ale jak wkładam do Clona to pokazuje mi że dwa pierwsze utwory to audio, a reszta to data.Ta płytka ma 12 utworów i na wieży tyle odgrywa, ale kopie tej płytki odgrywają już tylko 2 pierwsze utwory.
Jak skopiować tę płytke aby wszystko grało?czy to rodzaj jakiegoś zabezpieczenia?
Pozdrawiam i Dziekuje z góry za pomoc.

Asprawdzałeś Clony XXL czym to jest zabezpieczone??

bob727 05.08.2003 11:26

Re: Re: Problem z przeganiem audio

Cytat:

krzypaw napisa***322;(a)
Asprawdzałeś Clony XXL czym to jest zabezpieczone??

Sprawdzałem i Clon xxl nie pokazuje zabespieczenia.

Jami 05.08.2003 14:12

Wedlug mnie jest to zabezpieczenie Key2Audio

bob727 05.08.2003 14:35

Cytat:

Jami napisa***322;(a)
Wedlug mnie jest to zabezpieczenie Key2Audio
Rzeczywiście udało mi się sprawdzić i wyszło że to Key2Audio.
Profiler-em utworzyłem profil dla Clony i przgrałem płytkę, ale to nie pomogło nadal odgrywa tylko 2 pierwsze utwory.

Banana Boi 05.08.2003 14:40

To spróbuj zgrać ścieżki wszystkie (utwory) analogowo i potem zgraj zwyczajnie na płyte

grzeniu 05.08.2003 23:36

Sprobuj czytac plyte w innym napedzie, wiele napedow po prostu nie widzi prawidlowo trackow na plycie zabezpieczonej k2a.

Dawid Partyka - Koli 06.08.2003 07:59

A mi coś czuć tutaj zabezpieczenie SafeLock. Widać tylko dwa pierwze utwory i jak zgrywasz na siłe ostatniego tracka nie można w całosci zgrać. Zabezpieczona płyta Audio SafeLockiem daje prawie identyczne objawy do tych co podałeś.

-Sid-The-Rat=> 06.08.2003 09:24

napisz od razu ze to twoj safelock... :)
sa nagrywarki ktore to zjadaja - zreszta wystarczy od pirata-lamera nie kupowac i problem zniknie

bob727 06.08.2003 12:41

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
napisz od razu ze to twoj safelock... :)
sa nagrywarki ktore to zjadaja - zreszta wystarczy od pirata-lamera nie kupowac i problem zniknie

Nie jest to piracka płyta. Jest to płyta z dyskoteki i chcę zrobić sobie kopie.

-Sid-The-Rat=> 06.08.2003 15:03

hmmm.. czyli jednak ktos tego uzywa do uczciwych celow

wiec jesli nie widza tego popularne programy typu EAC, WinDAC, DAC i cloneCD, Alkohol na kilku nagrywarkach/napedach - pozostaje wlozyc plyte do wiezy (najlepiej z wyjsceim swiatlowodowym badz innym cyfrowym) podpiac sie pod komputer i juz... tej metody przegrywania plyt nie da sie zabezpieczyc i mozna ja stosowac zawsze

choc dziwie sie ze plyte z dyskoteki chcialo sie komus zabezpieczac

co do twojego drugiego posta o lamanie safelocka - coz.. z wiarygodnych zrodel wiem to i owo o tym sofcie - wiec wersje podstawowa lamie sie bez problemu - liteon i masz kopie
wersja zabezpieczona 'fla firm' jest trudniejsza - i tu niech sie wypowiadaja ci ktorzy sie z nia zetkneli.. ja od dawna nie miaelm lewej lpyty w reku wiec juz prawie zapomnialem czym to sie je

ps. komus udalo sie skopiowac frozen throne? bo ja jak narazie poleglem

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:34.