![]() |
Soft do usuwania wokalu z utworow?
Jak w temacie, istnieje cosik takiego?
Probowalem GoldWave [thx for Y@nkee] i programikiem z nero, lecz zaden z nich nie ma takiej opcji... prosze o pomoc.. z gory thx! pozdro ;) |
Re: Soft do usuwania wokalu z utworow?
Cytat:
|
A co? Muze na wieczor karaoke przygotowujesz? :chytry: ||
|
Re: Re: Soft do usuwania wokalu z utworow?
Cytat:
|
Chyba już było gdzieś na forum o tym. Ale efekty jakie są uzyskiwane przez te programy albo pluginy do winampa są marne
|
tez szukam takiego info. Jak znajdziecie to wyslijcie!
|
Cytat:
Dobrze, gdyby była jakaś aplikacja, usuwająca całkowicie wokal bez wpływu na melodię. |
A jednak Y@nkee mi pomogl, Y@nkee is guru... :)...
GoldWave potrafi chyba wszystko z dzwiekiem robic.. polecam! pozdro ;) |
Cytat:
@Smartek - napisz co i jak ustawiłeś w goldzie i jak efekty i wjakiej wersji golda to robiłeś? |
Cytat:
Nie ma mozliwosci na "czysto" wyciac glosu. Przeciez w mp3 czy jakim innym zroodle (audio cd) nie ma czegos takiego ze na jednym kanale voice a na drugim musik :P |
Kowalik, wkoncu musze to napisac :D
Te pamperki tanczace sa SUPER :jupi: :spoko: :3msie: :piwo: jak tak sobie slucham techniawki (a szczegolnie Interphace - Dr Feelgood 2003 [Club Mix]) to zajefajnie to wyglada ;p chyba sie naucze tego kroku :D BTW, lipek16: Effects -> Stereo -> Reduce vocal..., na dole masz Presety, polecam Default no chyba ze sam sobie umisz poustawiac ;) |
Cytat:
thx... :jupi: :jupi: :jupi: tylko nie wiem i mam obawy jak to sie u was laduje, w koncu to pre kilo. ;) |
Cytat:
A jakby ktos potrzebowal slodzika do GoldWave'a 5.04, to moge podeslac na PW. |
Cytat:
Musze sobie sprawic jakis programik wreszcie do obróbki ;) |
ja bym bardzo prosil o zamieszczenie parusekundowych probek - przed i po usunieciu wokalu - dawno temu probowalem (bardzo mocno probowalem) ale mi nie wyszlo - wiec jesli moglbym prosic (albo na mail - sidtherat@cdrinfo.pl)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:27. |