![]() |
O o tym zapomniałem :3msie: Ale ostatnio jakiś za szybki jestem na zasadzie 2 kroki do przodu i co najmniej jeden do tyłu :fiu:
|
Re: Re: Yamaha F1 - predkosci...
Ilość załączników: 1
Cytat:
Optimum Writespeed Control będą wtedy dotępne prędkości 24x i 32x :) |
Re: Yamaha F1 - predkosci...
Cytat:
Tą dziurę nagrywara sama ustala. Wolałbym jednak sam ustalać prędkość. Dla ścisłości spr. pod nero jedna z ostanich ver. 5 |
Nigdy nie wyłanczałem tej opcji. Wiem tylko, że po nagrywaniu na Platinum-kach i Dysan-ach index x48 po przeskanowaniu miałem troszkę żółtych kwadratów. Pytałeś o prędkości. Niestety nagrywara w domu więc teraz niesprawdzę.
Pasi jeszcze podać wersję biosu. |
dobre media i zawsze na full !!
|
hhhhhhhmmmmmm.....
....na moje oko/gust to nagrywaj 20x, nie wiele szybciej niz 24x, a napewno dobrze.......funkcja sie nazywa Controla optymalnej predkosci zapisu..... a wiec lepiej dla cd i nagrywarki, zeby sobie ja sam dobral..........HEHEHE:P :P |
zalezy od plyt jakie stosujesz? Jak stosujesz dobre Verbatimki ktore sa 48x to bedziesz mial zielone sektory a jak jakies "gowna" to same zolte i czerwone w progsie NeroCDSpeed.
Stosuj dobre plytki. Ale nie powinienes miec problemu bo 32x to nie jest az tak zle. A ty masz F1 to nie mozesz nagrywac 44x? |
Yamaha F1 - predkosci...
Mam pytanie czy przy tej nagrywarce po wylaczeniu opcji Optimum Writespeed Control, sa dostepne predkosci 24x i 32x i jesli nagrywam na nich to czy wtedy jest wiecej bledow? gorsza jakosc nagrania?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:52. |