![]() |
co do win 98 to na cdku jest taki costamKIT co umozliwia miedzy innymi zautomatyzowanie instalacji
aa co do plikow *.sif to tez wiedzialem tylko tam tego jest strasznie duzo i trudno sie w tym polapac |
dzieki. Tez mi sie to przyda
|
Powodzenia życze
|
oki wielkie dzieki. Przystepuje do lektury i cwiczen praktycznych:-))
|
Ilość załączników: 1
Witam ponownie próbowałem wysłać zeskanowany artykuł ale zapomniał że max można 500 kilo na raz załadować i d...a, a nie chce mi się już dzielić pliku i wysyłać drugi raz to daje linki do artykułow na stronie Entera
Automatyczna instalacja Win2000 i WinXP http://www.enter.pl/archiwum/tekst.a...1/klub_bez.htm Automatyczna instalacja Win98 http://www.enter.pl/archiwum/tekst.a...zainstaluj.htm I jescze dołączam małe archiwum z dwoma skryptami minimalnej instalacji dla systemów Win2000 i WinXP. |
tez cos o tym czytalem, bodajze w CHIPie, ale glowy za to nie daje :P
jak znajde chwile to poszukam ;) |
oki wielkie dzieki.
|
Cytat:
|
tez cos slyszalem ale to chyba bylo do norton ghost ??
ale moge sie mylić ;) |
No slyszalem ze mozna zautomatyzowac proces instalacji poprzez stworzenie takiego pliku i na poczatku instalacji poprzez nacisniecie jakiegos klawisza F..nie pamietam jakiego (Fxx:)) system wczytuje informacje z pliku i nie prosi o podanie informacji na jakiej partycji zainstalowac, czy sformatowac, jaka nazwa usera, haslo admina, konfiguracja sieci. Jednym slowem czerpie informacje z tego pliku i jedyna rzecza jaka trzeba zrobic to wlasnie go wczytac z dyskietki i po 30 minutach system juz stoi.
Cos takiego jest na 100%. |
a czy taki skrypt istnieje ?? ;)
|
Skrypt instalacyjny windowsa
Witam!!!
Tak jak w temacie. Jak zrobic skrypt instalacyjny windowsa, zeby system zainstalowal sie bez zadnej ingerencji uzytkownika??? Moze jakies linki??? Cokolwiek. Jak taki skrypt sie robi itp. Dzieki za pomoc Pozdrawiam!!! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:48. |