![]() |
Cytat:
BGN -Musze wracać przez Katowice,Łódź,Włocławek:( Czuwaj!!! ps Burczak jest we wrześniu-przy winobraniu |
Cytat:
Miedzyrzecza - jeziorko to Glebokie i niewiele sie tam zmienilo, ale woda czysta.Kolo Miedzychodu do Pszczewa pojechal kolega. A tak wogole - to wszy6scy wala nad morze , a nad jeziorkami spokoj i cisza |
Cytat:
PS. Niegdyś w Pszczewie (nie wiem czy jeszcze istnieje) była taka GS-owska restauracja, gdzie cholernie dobrze i tanio dawali jeść.:) |
Cytat:
czyli też koło Międzychodu ? czyli może jest to jezioro obok miejscowości Pszczew ? ;) |
Cytat:
a ja popylam do Włocławka przez Kalisz- Koło, ale jadę rekreacyjnie. Ale za tydzien bede uważał- znam działanie tzw, Burcaka, czy tez Burczoka.Brzusiu podaj trase powrotu ( bo z tydzien musze byc nad jeziorkiem kolo Miedzyrzecza)- a kolegow prosze o potraktowanie pojazdu jako uprzywilejowanego- Burczak to straszna bron poludniowych sasiadow |
Cytat:
a jeszcze gorzej jak będą za tydzień wracać - bać się dwa razy :D |
Cytat:
;) PS co sadzicie o nowej poslance Samoobrony ze Slaska - dzis na Onet byly do sciagniecia mp3 z jej wypowiedziami |
Cytat:
ostanio zrobilem sie bardzo, ale to bardzo porzadny. A moze to Brzusio walił na południe. Oj Zetoxa, trzeba bylo kamykiem walnąć w srebro i wszystko byłoby jasne |
przyznam sie tez ze to nie ja :)
choc w radomiu bywam |
Cytat:
|
To może po prostu jakiś fan cdrinfo.pl ;)
|
Re: Widziałem rejestrację CDR Info !
Cytat:
Cytat:
|
heheheh witam wszystkich :)
nie bylo mnie dawno to fakt - praca, praca i urlopik poza tym musialem zalatwic jeszcze kilka spraw i nie bylo czasu BGN musze cie zmartwic - nie mam Punto 2 sam jezdze Seatem bez nalepki i "firmowej" tablicy rejestracyjnej PS 1.Misiek to rowniez nie byl - to pewne 2.Na slasku poza pogoria sa jeszcze inne ciekawe miejsca gdzie mozna spedzic czas nad woda 3. moze to BSA w przebraniu jedzie do BGN ;) hehehehehe |
Cytat:
:) od mojej strony to juz prawie Radom ta Przysucha http://www.wczasyxx.pl/ szcegolnie gdy sie mieszka polskiej Wenecji ( ilosc mostow), gdzie plynie 5 rzek wszystkie jednakowo brudne i 700-800 tys ludzi jest jeden normalny basen, jedna glinianka, jedno bajorko w wdziecznej nazwie morskie oko i ze dwa- trzy baseny,gdzie w wodzie mozna postac |
@bgn o jakim jeziorku mówisz???
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:26. |