![]() |
w sumie, to ja mam bios w wersji 1.01 to tej nagrywareczki, tylko, ze w wersji *.bin- jak chcesz, to sie odezwij na maila
pzd |
dobra... nie moge znalezc,ale jak tylko wypalarka wroci z serwisu,to zrowie zrzuta z testu w nero cdspeed wypalania 20x i zobaczysz (ze bedzie CLV)! :)
pozdrowienia dla wszystkich :* |
Re: Re: Re: Re: Nie wiem
Cytat:
a i tak poszukam zaraz wypalarki,ktora obslugue CLV 20x, bo jestem pewny,ze niedawno taka widzialem |
Re: Re: Re: Nie wiem
Cytat:
LiteOn 52246S w CAV ma 52x || (a w CLV 16x) A tu masz linka http://www.cdrinfo.pl/cdr/porady/met...echnologia.php :) |
Re: Re: Nie wiem
Cytat:
ale faktycznie LG 8320 do 16x wypala ze stala predkoscia, a powyzej ze stala predkoscia strefowa (poczytaj o trybach zapisu gdzie na glownej stronie www.cdrinfo.pl byl odnosnik :) ) |
Re: Nie wiem
Cytat:
Jedynie zapis ponizej 16x gwarantuje predkosc zapisu jednakowa na calej powierzchni plyty... ;) |
Nie wiem
Na Dysanach i Media Store mam srednia 26. Skacze stopniowo i dopiero w 40 minucie (płyty) dochodzi do 32x.
|
A ja uwazam,ze to przez plytki
Tez mam ta wypalarke i sie bawilem w podkrecanie,ale pozniej ja odkrecilem bo misie znudzilo :) Kupilem ostatnio plytki Hawk'a (niby 1-40x) a nagrywarka tylko je wypala 16x , a inne ciagle 32x, wiec moze masz to samo... ?!? |
Re: Już znalazłem
Cytat:
|
Już znalazłem
Ok. Znalazłem. DMA jest włączone. Mam Nero 6, jak tam włączyć Nero Aspi?
|
Re: Re: A jak sie wlacza DMA?
Ja mam windowsa xp prof. i tam nie ma takiej opcji
|
Re: A jak sie wlacza DMA?
Cytat:
|
A jak sie wlacza DMA?
Nie wiem jak to sprawdzić!
|
Re: Bios 1.03 do LG GCE8320B
Cytat: