![]() |
Cytat:
|
zycze powodzenia na nowej drodze zycia - a jak sie z nami rozstajesz to nie wracaj pod innym nickiem - to juz lepiej nie odchodzic... klopotow mniej, nie trzeba nowego konta mailowego zakladac i tak dalej...
|
A chcecie to sobie róbcie ze mną co chcecie..nie trzeba mi waszej łaski..jest jeszcze mnóstwo innych forum na których znajde lepszą pomoc.
|
Cytat:
|
Ankieta była praktycznie nie związana z postem. U nas (na forum) post + ankieta muszą być praktycznie o tym samym czyli np. jak daje post o NetMetingu to daje np. ankieę kto używa netmetinga itp.
EDIT Sid-The-Rat - podoba mi się teraz twoje działanie. |
zaraz ciebie wyj... za takie slowa
|
Co jest?? W piz** mi pomogłes i jeszcze ankiete wy*******..((
|
ankieta...
ankieta wyjatkowo srednio zwiazana z postem - osattnio byl juz ich wysyp - pare jedengo dnia - i podejte zostaly kroki |
Cytat:
|
teraz ja potrenuje usuwanie ankiet...
|
siema, nie łączyłem się co prawda za pomocą netmeeting ale próbowałem innymi i po rozmowie z administratorem naszej sieci lokalnej (również radiowej0 dowiedziałem się że jesteśmy za firewallem i dlatego nie będą działały żadne progsy do połączeń bezpośrednich. Ewentualnie jak masz wpożo admina to go poproś żeby ci skonfigurował firewalla to wtedy dopiero będziesz mógł się połączyć>
pozdrówka |
Problem z netmeetingiem!!!
Mam sieć radiową, możliwe że działa w niej firewall. Mam problem z połaczeniem się z kimkolwiek z poza mojej sieci przy pomocy programu netmeeting 3.01 PL nie wiem czy to akurat ma cos wspólnego z moja siecią, może mam coś źle ustawione. Osoby które mają/miały do czynienia z tym programem prosze podajcie mi wasze ustawienia, może przy okazji znacie jakies dobre serwery nm. Z góry fnx!!
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:17. |