![]() |
Archiwum działa ale chyba już nie odzyskam całego :( Coś się poje**** z plikiem "archives.dat" Nie mam rozmów z ostatnich kilku dni a na nich mi najbardziej zależało :(
|
a do mnie nikt nie moze wysyłac obrazków wiekszych niz 20 KB, choć mam ustawiony maksymalny rozmiar grafiki na 255 KB... buuuuuuuu... :(
|
mam nadzieje, ze tego ******, co to wpuscil do sieci wykastruja tepym nozem...
|
Cytat:
pozdro ;) |
Jak narazie nic nie pomogło o dziwo bratowi działa wszystko normalnie.
|
Cytat:
|
@all:
widzialem dzisiaj w panoramie jak gadala o wirusie Blast - wszystko co mi sie dzialo - 2 dni nie bylem w necie. WinXP wieszal sie. Jaja byly rowne. Latka z microsoftu naprawila wszystko. JUZ MYSLALEM ZE COS Z kompem |
Przestało mi działać archiwum wiadomości :( Ktoś może miał taki problem ??
|
Poprawki w gadu-gadu od wersji wersji 5.7 do najnowszej:
:: moja strona, mozna pobrac najnowsza wersje Gadu-Gadu i PowerGG :: :: swietna strona o komunikatorach :: :: strona o PowerGG :: |
poprawcie mnie - ale czy miranda obsluguje takie cos jak podpisu userow? bo bylem u kolezanki i ciezko z tym bylo...
|
Cytat:
|
|
a są jakieś zmiany bardzo zauważalne??? Mniej pamięci żre???? Bo ja teraz jade na WPK i to jest super progs. nie żre duzo pamięci, nie obciąża procka itp.
|
Ja juz sciagnalem i powiem, ze jest fajne.
Co do tej poprawki podaje do niej linka do WinXP PL Poprawka do WinXP PL |
Latke do tego mozna na www.infojama.pl znalezc ;)... trabili o tym duzo, co ciekawe mi tez tak wyskakiwalo :D...to byla jakas plaga chyba
pozdro ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:43. |