![]() |
Dokładnie miałem ten sam problem musiałem odinstalować InCD 40121 na wersji 4017 tak nie miałem, miałem go zainstalowany pod nero 6 i na takiej samej konfinuracji systemowej co Ty.
|
No tak,ale czy u kogo¶ po zainstalowaniu INCD wyst±pił podobny problem z od¶wieżaniem, bo nie wiem juz czy z rezygnować z Nero i INCD ( przy 6 nie da sie zainstalować starszej wersji InCD) i powrócić do winOnCD i directCD. Może istnieje sposób rozwiazania tego problemu, oprócz tego który podałem wyżej?
|
odswierz okno "moj komputer" przy wyciagnietej tacce z nagrywary i potem 2 raz jak wlozysz ta druga CD - to jest najprostrzy sposob
swpja droga - gdzies w incd albo w windzie siedzi bug |
Incd
Witam!
Od jakiego¶ czasu wystepuje u mnie problem z od¶wieżaniem katalogów CD. Otóż, gdy włożę jak±¶ płytkę do napędu, a potem j± wyjmę, następnie włożę drug± to wy¶wietla mi się zawarto¶ć poprzedniej. Po odinstalowaniu najnowszej wersji INCD 41021 problem ten nie występuje. Czy jest to sprawa ustwień, jeżeli tak to jakich? Czy może sprzętu. Mam 3 napędy CD na wszystkich występuje ten sam problem. System to WinXPProf.SP1 i zainstalowany fAspi 1.8 Robert |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:52. |