![]() |
problem z kopiowaniem
witam mam teaka i mam plytke dvd i nie potrafie skopiowac jednego pliku z powodu mocno zarysowanej plyty, chcialem juz to robic poprzez bedcopy czy jakos tak ale nie wiem czy to dobry pomysł moze wy mi powiecie przez jaki program takie plyty ripowac, powiem tyle ze chce to potem na divx przerobic.
moze jakies ustawienia w smartrip, dvddecrypter trzeba ustawic?? bo ja nie wiem |
hmm
jedyne co mi przychodzi na mysl to zgrac alcoholem na IMAGE (zaznacz aby kopiowal bledne sektory) a potem emuluj zgrane dvd i zgraj z niego decryperem :) jesli jest niewiele bledow to pomoze, ale moze byc problem zrobilem tak z Resident Evil i na komputerze chodzi a na stacjonarnym nie (wlasnie przez bledy) czy da sie zrobic na divxa i bedzie dzialac nie wiem ale sprobowac nei zaszkodzi |
no raczej nie bo bledow bylo kolo 430 wiec chyba nici z takiej propozycji ale qmpel powiedzial mi bym zgrał to programem Easy Recover 6.0 Professional lecz szukalem go na kaza i jest ale tylko Easy Recover 5.0 Professional, to jest do odzyskiwania danych dlugo procesowe ale bezbledow tyle ze nie mam go
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:44. |