![]() |
KOLI w Chipie 8/2003 :)
Dawid znajduje sie na stronie 50 :cisza:
|
Ilość załączników: 1
... i obrazek
|
zalacznik nie dziala... podaj jakim programem odpalic lub jakie mam miec rozszerzenie
|
juz dziala :P
|
Tochę inne pytanie związane z artykułem:
O co chodzi z tymi nagrywarkami Plextora Premium które potrafia wypalić 1 gb na 700 megabajtowej płycie? |
Wypala gęściej ściażki niż zwykla nagrywarka i żeby odczytac taką plytę trzeba mieć plextora...coś za coś ;)
|
nie trzeba miec plextora - i to jest fajne - czytaja to nawet wieze audio (kompresja 1-1.2 i 1.3 - kompresji 1.4 nie czytaja)
|
Cytat:
to mógłbym jak bym miał premium plexa nagrać 120 minut muzy?:)przy kompresji na nośniku 80?:) |
przecież za tą cenę to ja mogę mieć nagrywarkę DVD i wypalę o wiele więcej na takiej płycie (fakt, że cena płyty DVD jest ciut wyższa i nie każdy sprzęt to odczyta)
|
nie 120 ale kolo 111 minut - tak, moglbys - i czytaja to nawet najtansze czytniki audio
tez jestem zdania ze ta cena za plexa to swiadome podbijanie jakosci produktu wygorowana cena - ale niestety plex jednak umie cos za co jest mi potrzebny do niego dostep - kopiuje securoma 4.84 i szukam rozpaczliwie kogos kto kupil (a moze ktos z wawy w sklepie robi i by mnie wpuscil na chwile?) |
a to prawda że z tego plextora można wgrać firmware do wesji 4824ta ? (oczywiście nie uszkadzając nagrywarki ;))
|
Cytat:
|
teoria z przegrywaniem biosa jest silnie dementowana na zachodnich stronach o nagrywarkach - i prawdopodobnie jest to prawda - nie polecam eksperymentow - to strata bardzo duzej sumy pieniedzy w przypadku wpadki - a serwis bardzo wyraznei podkresla ze nie bedzie to podstawa naprawy gwarancyjnej i nie jestmozliwe przywrocenie oryginalnego biosa
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:48. |