![]() |
Cytat:
|
też go zainstalowałem ale niestety z braku czasu nie mogę go dokładniej przetestować
|
wlasnie chcialem dac posta o audacity na oftopic - od wczoraj go testuje - sporo umie - zdecydowanie warto go obejzec
|
wg mnie najlepszy jest Cool Edit, mozna jeden z kawalkow dodatkowo obrobic, zeby nie roznily sie glosnoscia itd. darmowy hmmm... chyba kazdy moze byc taki:D
|
a darmowym programem do tego może być Audacity
więcej o nim znajdziesz na http://mp3.wp.pl krótkie info na temat: Audacity to bezpłatna alternatywa dla Cool Edit Pro i WaveLab. Program ten posiada wiele profesjonalnych funkcji i może być stosowany z równym powodzeniem, co jego komercyjni krewniacy. |
wedlug mnie najlepszym sposobem jest przerobienie wszystkich utworow do formatu WAV i w programie do edycji muzyki polaczyc wszystkie pliki w jedna calosc i przerobic na mp3.
|
łączenie plików mp3
Mógłby mi ktoś powiedzieć, czy jest jakiś w miarę prosty darmowy program z internetu do ŁĄCZENIA plików mp3 (ewentualnie gdzie znajdę o tym informację, bo na forum nie udało mi się nic znaleźć). W Nero chyba nie ma takiej opcji albo oślepłem??? Mogę przycinać, wyciszać itp., ale nie wiem jak łączyć.Dzięki:help:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:54. |