![]() |
Jak złamać hasło ?
ściągnąłem sobie pliczek, nie mogę go jednak wypakować ( RAR-em ) bo trzeba wprowadzić hasło. Słyszałem, że są progsy do łamania haseł.
Jakie polecacie i jak ich używać ? |
Polecam programik Advanced Archive Password Recower.
Jest dosyć prosty w obsłudze, wystarczy podać ścieżkę do pliku w formacie .zip lub .rar, podać jakich znaków ma użyć i ile ma ich być maksymalnie. Nie ma problemów ze ściągnięciem go z netu. Jest tylko jeden mały problemik, dostępna jest tylko wersja shareware, która odczytuje tylko 5- cio cyfrowe chasła, a do najnowszej wersj (bodajże 2.4) nie moge znaleźć seriala. Gdybyś znalazł ten programik w wersji 1.0, albo seriala do v2.4. Odpowiedz. Pozdro @ll... |
no własnie są ale jedyna metoda której używają te programiki to bruteforce a co za tym idzie ze jesli hasło ma kilkanaście znaków to czas trwania jest astronomiczny (zależy od sprzetu jakim dysponujesz) są skuteczne programiki dosowskie ale w/w to dobry progamik pod winde...
te pod dosa zajmujaniewiele : np: Brkrar.exe Crark.exe Cr-fx12b.exe |
Zgadzam się, trwa to trochę, ale ten właśnie programik AAPR ma nie tylko bruteforcea i właśnie dlatego potzebuję do niego serial.
|
sopel sprawdz poczte :)
|
Jak haslo jest krotkie to bruteforce sie sprawdza, ale jesli haslo zakladal ktos niedoswiadczony, to mozesz sprobowac metoda slownikowa. Na stronach o hackingu pelno softu...
|
Dzięki, Dragal...ale to jest do version1.01. Ja niestety potrzebuje do v2.4 :( , ale dzięki za fatygę.
Pozdrawiam. |
No dobra wkońcu znalazłem Advanced Archive Password Recovery ver. 2.0 do pobrania z :
http://www.elcomsoft.com/archpr.html Posiadam równierz mały "dodatek" do tej wersji 100% skuteczności. Dla zainterwsowanych: mailto:taz40@wp.pl |
Ze ściągnięciem AAPR v2.0 ze strony głównej producenta nie jest trudno,....gorzej z poszukiwaną przezemnie wersją 1.0. A cóż to za dodatek...??? :)
|
Normalny dodatek robi z wersji "not registred" werję "registered" (*****.exe).
|
Posiadam wersję Advanced RAR Password Recovery 1.11 [ASP] + oczywiście serial. Są chętni ????????????????????
|
ja tesh poprosze wymione programy na @ - krysk(at)uznam.net.pl
|
Sarcofago,... z nieba mi spadłeś. Ja oczywiście jestem chętny. Taz, mógłbyś podrzucić mi tego cracka...???
|
Oczywiście z góry dzięki.
Pozdrawiam. |
No i jeszcze ja - Sarcofago.
pmbalbi@wp.pl |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:56. |