![]() |
Płytki TDK DVD-R w TESCO
Zgodnie z opisem w promocyjnej ulotce, w hipermarketach TESCO pojawiły się płytki DVD-R TDK 4,7 GB x1/x2 po 8,99 zl. Ja kupiłem parę w TESCO na Bielanach Wrocławskich (Czekoladowa). Musiałem jednak upomnieć się o płytki u sprzedawcy w dziale komputerowym, bo nie były wystawione na półkach. Mieli je ukryte pod ladą.
Jabba |
Czyżby to był aż taki rarytas, że chowają to pod ladą może tylko dla znajomych, hehe,
a wogóle to jak się sprawują? TDK hmm... dobra firma w dobrej cenie... |
Cytat:
Przyznam,ze dopiero dziś je kupiłem, więc nie zdązyłem sprawdzić. Jak nagram jakiś film, dam znać. Pozdrawiam Jabba |
Płytki TDK dvd-r sa rewelacyjne. Doskonale sprawdzają się w starszych odtwarzaczach dvd. Polecam
|
Nośniki TDK
Z płytkami DVD firmy TDK nie mam żadnych problemów. Nagrywałem na DVD+R ,DVD-R , DVD+RW. Trzeba trchę więcej za nie zapłacić, ale jestem wtedy prawie w 100% pewien, że żdna nie pójdzie do kosza. Testowałem je z powodzeniem w nowych odtwarzaczach stacjonarnych SONY i Yamaha.
Polecam. |
Moje TDK x2 dobrze chodzą w Pioneer 444. Nadal są dostępne w TESCO, tym razem już w szafce oszklonej w dziale komputerowym. Są także w tej samej cenie (8,99 zł) płytki DVD+R (TDK).
Tesco skąś wykopało te płyty - sklep Delfin we Wrocławiu nie moze ich dostać w żadnej hurtowni. Sprzedają tylko DVD-R Verbatima po 10 zł. Jabba |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:52. |