![]() |
krórym zabezpieczac ????
Widzialem duzo progsow - wszstkie z cdrinfo.pl ale nie ma chyba takiego bardzo prostego w obsludze ktory by dzialal nie tylko z plikami ccd lub cue. Ja bym chcial zeby dziala z np wszstkimi typami plikow ktore obsluguje Alcohol 120 % Oczywiscie powinien byc to program darmowy !!!! Czy jest cos takiego wogole ????? Czy zbyt duzo wymagam ????? Prosze piszcie swoje typy na najlepszy porgram do tego !!!!
|
najlepszy jest gwozdz - jak porysujesz to zabezpieczysz wszsytkei pliki
|
Ja polecam w ogóle nie nagrywać płytek - lepszego zabezpieczenia nie ma
|
Cytat:
|
To ma byc pomoc ????? Po jaki *** wogole piszecie take odpowiedzi ??????? Ja potrzebuje konkretow !!!!!
|
uzyles brzydkeigo slowa - to raz
zadajesz niewlasciwe pytanie - to dwa jestes... hmm.. chamski? - to trzy twoje konkrety to nasze problemy - to cztery przemysl stanowisko |
Cytat:
Polecam safelock.cdrinfo.pl |
Cytat:
Ja Ci nie pomoge bo nie zabezpieczam.:) Pozdrawiam:3msie: |
Cytat:
to ze wytaczasz przed moja osobe wielka armate (nienawidze zabezpieczen - jak bys przejrzal stare posty to bys wiedzial czemu napisalem "bez kometarza" a nie wytaczalem nowej wojny) to dwa. to ze nie przegladales wczesniejszych postow gdzie podobnie postepujacy spotkali sie podobnymi odpoiedziami jest pewne bo bys o to nie pytal. po czwarte jak napisal "CIAPEK" - taki urok tego forum a raczej gust forumowiczow (tak to sie odmienia?) pzdrwm Nikita_Bennet |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:41. |