![]() |
"Rozpoczecie zrzucania pamieci fizycznej"... co to?
Doslownie 5 minut temu siadam do kompa, odpalam Opere, wchodze na Forum... i wyskakuje blue screen z jakims tam ciagiem znakow i textem j/w. Moze ktos sie orientuje o co chodzi? OS - w2k.
|
Hm.. mi tak sie dwa razy stalo jak gralem w Enter The Matrix..., ale teraz jest dobrze i nie wsytepuje, objawia sie pewnie z powodu braku jakiegos procesu albo co? :)
pozdro ;) |
Miałem coś takiego w pracy (NT 4.0 SP6).
Niestety trzeba było przeinstalować system. |
System wstal - nie wiem na jak dlugo, ale Opera sie wysypala :/ :(
|
Cytat:
dnia system nie wystartował. Po około 40 resetach dałem sobie spokój. |
Przejdź może na inną przeglądare np. Netscape lub Internet Explorer 5.5(to tylko sugestia).
|
Re: "Rozpoczecie zrzucania pamieci fizycznej"... co to?
Cytat:
Jak pamietam można uniknąć tego właczając opcję "brak" w opcjach "uruchamianie i odzyskiwanie" |
to często objaw błedów w pamiątkach / miałem tak kiedyś że losowo co parę dni/tygodnii pojawiała się czarna seria i tylko wtedy gdy były jeszcze do tego okreslone aplikacje właczone, na w2k i nt4 / winowajcą była pamieć / fizyczne uszkodzenie paru komórek/
@/\/\cDrive netszkapa padła ;) , jeśli coś to mozilla lub moza light zwana firebirdem lub stabilna wersja opery / 7.2b3 jest prawie bliska ideału ;) ale to niestety nadal beta i swoje narowy ma/ a ie5.5 to zabytek 8) ;) pozdro |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:21. |